Rok 2023 zaczyna się od nowości

Dziękuję Coralie: Dzień dobry.

Dziękuję Zozo_mp,

Ma to na celu przekazanie informacji ... Miłego późnego popołudnia.
@+.
AR.

Witaj @Coralie @laTeam

Wprowadzone poprawki są o wiele bardziej satysfakcjonujące!
Dziękuję bardzo! :ok_hand:

1 polubienie

Witaj Coralie,

Przypominam, że nadal nie mogę ukończyć szkolenia " PhotoView 360 ".
Zobacz załączone zrzuty ekranu:
1->

2->

3->

4->

To wszystko, to tylko przypomnienie...
@+.
Miłego weekendu.
AR.

Witam

Jedno śmieszne, a drugie mniej
Zabawny facet

Zamieściłeś tutaj ponad 22% odpowiedzi, czy jest ktoś jeszcze, od kogo chciałbyś usłyszeć? (Chciałbym usłyszeć " We Hare the Champions " bardzo dostosowane do jakości naszego forum)

Najmniej zabawne ---- Minuty spędzone na stronie ---- (z nadużywającą liczbą eee, może to jest błąd w zmiennych

Byłoby to bardziej jak " oczekujące ", ale kilka miesięcy później sprawa nadal była w toku.a dokładniej " minuty w zawieszeniu na stronie "
bo jak to w filmach trzymających w napięciu, nie wiemy, kiedy moja siostra Ania coś zobaczy.

Poczekajmy i zobaczmy, kiedy pojawi się piękny rycerz

Do pluche

2 polubienia

Czy nie będziesz mnie winić za kradzież 1% odpowiedzi?
Ale tak, oprócz " Minuty spędzone na stronie " XP przed tobą nie działa (pozostaje na poziomie 1 XP)

1 polubienie

Coralie
Całkowicie zgadzam się ze sbadenis "Minuty spędzone na stronie", to nie działa.
@+.
AR.

1 polubienie

Witaj Coralie,
Tylko po pierwsze, czy można usunąć odpowiedź, na którą odpowiedziałem niecelnie?, tj. błędną odpowiedź. Próbowałem tego i to też błędy lol...
@+.
AR.

Witaj @A_R
image

Wouala powiedział:

1 polubienie

Witaj Zozo_mp,
Tak, tak właśnie zrobiłem, ale to nie wyszło!.
Nic wielkiego...
@+.
Ciesz się NAMI
AR.

Powiedz mi, jaka wiadomość, a naprawię ją za ciebie

Dobry W.E

1 polubienie

Witam

Słynne " spędzone minuty " to również jedyna statystyka, która nie jest przetłumaczona. Czy ma to związek z błędem?

Witaj Zozo_mp,
Zapomnij o tym, nie pamiętam, w której odpowiedzi zamieściłem ten...
Dziękuję i życzę miłego tygodnia.
@+.
AR.

Witam wszystkich, pracujemy nad tematem PD, który powinien zostać naprawiony przed końcem tygodnia!
Miłego dnia wszystkim, Coralie

3 polubienia

@Coralie innym małym błędem wydaje się, że możliwe jest oznaczenie nagłówka tematu jako rozwiązanego bez wybrania poprawnej odpowiedzi w temacie.
Może zweryfikowana i usunięta odpowiedź?

1 polubienie

Witaj Zozo_mp,
Potwierdzam, że działa to w przypadku usunięcia mojej odpowiedzi od razu, ale nadal jest obecna w historii odpowiedzi, wystarczy dać jej czas na ponowne wyświetlenie poprzez zmianę stron lub inne ... W ten sposób znika z listy odpowiedzi.
Dziękuję za pomoc, miłego dnia.
@+.
AR.

Witaj @sbadenis ,
Dzięki za informację, ale rzeczywiście nie jest to błąd, ale usunięta odpowiedź! @A_R Myślę, że to jest odpowiedź, którą usunąłeś? Bo to była najlepsza odpowiedź :yum:

Chyba @A_R . Czy został on zweryfikowany przez pomyłkę, stąd usunięcie?

Witaj Sabdenis,
Dokładnie tak, gdy tylko chciałem go usunąć, powiedział mi, że to najlepsza odpowiedź, gdy tak nie było.
Dziękuję sbadenis za potwierdzenie.
Miłego dnia.
AR.

1 polubienie

Witam @Coralie Witam wszystkich

Dziwna rzecz, wiadomość mówi mi, że odpowiedziałem poprawnie, podczas gdy prawdziwa nie została wykonana przeze mnie.

Oto wątek, o którym mowa

Z drugiej strony, w innym przypadku, w którym wynik jest spójny, nadal istnieje podwójna wiadomość dotycząca tego samego, ale nie jest to denerwujące.

Pozdrowienia

1 polubienie