Dziękuję Coralie: Dzień dobry.
Dziękuję Zozo_mp,
Ma to na celu przekazanie informacji ... Miłego późnego popołudnia.
@+.
AR.
Witaj @Coralie @laTeam
Wprowadzone poprawki są o wiele bardziej satysfakcjonujące!
Dziękuję bardzo! 
Witaj Coralie,
Przypominam, że nadal nie mogę ukończyć szkolenia " PhotoView 360 ".
Zobacz załączone zrzuty ekranu:
1->
2->
3->
4->
To wszystko, to tylko przypomnienie...
@+.
Miłego weekendu.
AR.
Witam
Jedno śmieszne, a drugie mniej
Zabawny facet
Zamieściłeś tutaj ponad 22% odpowiedzi, czy jest ktoś jeszcze, od kogo chciałbyś usłyszeć? (Chciałbym usłyszeć " We Hare the Champions " bardzo dostosowane do jakości naszego forum)
Najmniej zabawne ---- Minuty spędzone na stronie ---- (z nadużywającą liczbą eee, może to jest błąd w zmiennych
Byłoby to bardziej jak " oczekujące ", ale kilka miesięcy później sprawa nadal była w toku.a dokładniej " minuty w zawieszeniu na stronie "
bo jak to w filmach trzymających w napięciu, nie wiemy, kiedy moja siostra Ania coś zobaczy.
Poczekajmy i zobaczmy, kiedy pojawi się piękny rycerz
Do pluche
Czy nie będziesz mnie winić za kradzież 1% odpowiedzi?
Ale tak, oprócz " Minuty spędzone na stronie " XP przed tobą nie działa (pozostaje na poziomie 1 XP)
Coralie
Całkowicie zgadzam się ze sbadenis "Minuty spędzone na stronie", to nie działa.
@+.
AR.
Witaj Coralie,
Tylko po pierwsze, czy można usunąć odpowiedź, na którą odpowiedziałem niecelnie?, tj. błędną odpowiedź. Próbowałem tego i to też błędy lol...
@+.
AR.
Witaj Zozo_mp,
Tak, tak właśnie zrobiłem, ale to nie wyszło!.
Nic wielkiego...
@+.
Ciesz się NAMI
AR.
Powiedz mi, jaka wiadomość, a naprawię ją za ciebie
Dobry W.E
Witam
Słynne " spędzone minuty " to również jedyna statystyka, która nie jest przetłumaczona. Czy ma to związek z błędem?
Witaj Zozo_mp,
Zapomnij o tym, nie pamiętam, w której odpowiedzi zamieściłem ten...
Dziękuję i życzę miłego tygodnia.
@+.
AR.
Witam wszystkich, pracujemy nad tematem PD, który powinien zostać naprawiony przed końcem tygodnia!
Miłego dnia wszystkim, Coralie
@Coralie innym małym błędem wydaje się, że możliwe jest oznaczenie nagłówka tematu jako rozwiązanego bez wybrania poprawnej odpowiedzi w temacie.
Może zweryfikowana i usunięta odpowiedź?
Witaj Zozo_mp,
Potwierdzam, że działa to w przypadku usunięcia mojej odpowiedzi od razu, ale nadal jest obecna w historii odpowiedzi, wystarczy dać jej czas na ponowne wyświetlenie poprzez zmianę stron lub inne ... W ten sposób znika z listy odpowiedzi.
Dziękuję za pomoc, miłego dnia.
@+.
AR.
Witaj @sbadenis ,
Dzięki za informację, ale rzeczywiście nie jest to błąd, ale usunięta odpowiedź! @A_R Myślę, że to jest odpowiedź, którą usunąłeś? Bo to była najlepsza odpowiedź ![]()
Witaj Sabdenis,
Dokładnie tak, gdy tylko chciałem go usunąć, powiedział mi, że to najlepsza odpowiedź, gdy tak nie było.
Dziękuję sbadenis za potwierdzenie.
Miłego dnia.
AR.
Witam @Coralie Witam wszystkich
Dziwna rzecz, wiadomość mówi mi, że odpowiedziałem poprawnie, podczas gdy prawdziwa nie została wykonana przeze mnie.
Oto wątek, o którym mowa
Z drugiej strony, w innym przypadku, w którym wynik jest spójny, nadal istnieje podwójna wiadomość dotycząca tego samego, ale nie jest to denerwujące.
Pozdrowienia