Rok 2023 zaczyna się od nowości

Powiedz mi, jaka wiadomość, a naprawię ją za ciebie

Dobry W.E

1 polubienie

Witam

Słynne " spędzone minuty " to również jedyna statystyka, która nie jest przetłumaczona. Czy ma to związek z błędem?

Witaj Zozo_mp,
Zapomnij o tym, nie pamiętam, w której odpowiedzi zamieściłem ten...
Dziękuję i życzę miłego tygodnia.
@+.
AR.

Witam wszystkich, pracujemy nad tematem PD, który powinien zostać naprawiony przed końcem tygodnia!
Miłego dnia wszystkim, Coralie

3 polubienia

@Coralie innym małym błędem wydaje się, że możliwe jest oznaczenie nagłówka tematu jako rozwiązanego bez wybrania poprawnej odpowiedzi w temacie.
Może zweryfikowana i usunięta odpowiedź?

1 polubienie

Witaj Zozo_mp,
Potwierdzam, że działa to w przypadku usunięcia mojej odpowiedzi od razu, ale nadal jest obecna w historii odpowiedzi, wystarczy dać jej czas na ponowne wyświetlenie poprzez zmianę stron lub inne ... W ten sposób znika z listy odpowiedzi.
Dziękuję za pomoc, miłego dnia.
@+.
AR.

Witaj @sbadenis ,
Dzięki za informację, ale rzeczywiście nie jest to błąd, ale usunięta odpowiedź! @A_R Myślę, że to jest odpowiedź, którą usunąłeś? Bo to była najlepsza odpowiedź :yum:

Chyba @A_R . Czy został on zweryfikowany przez pomyłkę, stąd usunięcie?

Witaj Sabdenis,
Dokładnie tak, gdy tylko chciałem go usunąć, powiedział mi, że to najlepsza odpowiedź, gdy tak nie było.
Dziękuję sbadenis za potwierdzenie.
Miłego dnia.
AR.

1 polubienie

Witam @Coralie Witam wszystkich

Dziwna rzecz, wiadomość mówi mi, że odpowiedziałem poprawnie, podczas gdy prawdziwa nie została wykonana przeze mnie.

Oto wątek, o którym mowa

Z drugiej strony, w innym przypadku, w którym wynik jest spójny, nadal istnieje podwójna wiadomość dotycząca tego samego, ale nie jest to denerwujące.

Pozdrowienia

1 polubienie