1°), która ma status " moderatora ", chociaż zakładam, że jest to grupa " VIP ". 2°) Przynajmniej, gdy najedziesz na ołówek, powinien pojawić się pseudonim osoby, która dokonała ostatniej edycji. Obecnie podaje się datę i godzinę ostatniej edycji bez określenia, kto dokonał edycji (do tej pory zakładałem, że był to pierwotny autor). 3°) że członkowie grupy " VIP " zobowiązują się do umieszczenia komentarza między cytatami na temat powodu modyfikacji.
Co myślisz?
Pozdrowienia
EDIT by Sylk:@Zozo_mp , pozwalam sobie edytować tę wiadomość w celu przeprowadzenia testu. Chcę sprawdzić, czy nazwa wydawcy jest widoczna po kliknięciu ołówka (aby zobaczyć zmiany). WERDYKT: peudo wydawcy wypada dobrze.
Witaj @A_R , Zaskakując tę historię samouczka, mam wrażenie, że użytkownik je usunął... Wysyłam mu wiadomość! I tak, zgadzam się, że sprzątanie w samouczkach jest konieczne, zajmiemy się tym bardzo szybko!
Witaj Coralie, Mam też uwagę na temat układu okna odpowiedzi, które znajduje się tuż pod paskiem narzędzi Visiativ, który ukrywa to, co piszesz, zobacz mój zrzut ekranu. Dziękuję, miłego dnia. @+. AR.
Po prostu poszerz okno lub znacznie je zmniejsz, a obraźliwe okno będzie podążać za dokonanym powiększeniem. W rzeczywistości zmiana rozmiaru jest dynamiczna, a jeśli znacznie zmniejszysz, wyjdź z paska narzędzi.
Oczywiście dla osób z ekranami 15" lub 17" mój przewodnik działa gorzej.
Wystarczyłoby, że zaklinują go na górze, a nie na dole, aby PB można było regulować bez konieczności majsterkowania .
Witaj Zozo_mp, Tak, to jest to, co robię, ale przychodzi to automatycznie, kiedy zaczynam pisać, jest to trochę bolesne. Co więcej, to, co piszę, odnosi się do prawego okna, więc powiedziałbym, że zostawiamy to tak. Ale to była tylko niewielka poprawa w stosunku do wyśrodkowania tego okna... Ciąg dalszy nastąpi, @+. Ar.
Witam @Zozo_mp Zmodyfikowałem Twoją wiadomość i jak widzisz, aby poznać autora wydania, ponieważ nie możesz go zobaczyć po najechaniu kursorem na ołówek, musisz na niego kliknąć.
Cześć @sbadenis mówiłem o punktach za "minuty spędzone na stronie". Oni nie działają. I oczywiście nigdy nie działały, ponieważ nie ma żadnej kumulacji.
U mnie zadziałało to na początku i tekst różnił się od: Minuty spędzone na stronie To dużo eeeeeeeeee, prawda? To samo, nie wiemy, czy gromadzenie punktów trwa tydzień, miesiąc, czy do następnego poziomu. (nic nie precyzuje @Coralie ) A także dla 1. połączenia to jest to bardzo 1 połączenie dnia jak poprzednio lub dopiero 1. połączenie z Lynkoa (rejestracja), ponieważ w domu od początku jest na 5, a mimo to nie śpię z komputerem!
Cze wszystkim Obecnie pracujemy nad xp i ich atrybucjami, podzielę się z wami jaśniejszym dokumentem, gdy skończymy, rzeczywiście niektóre xp muszą być błędne, stąd wasze pytania
Tak, już zauważyłem, że jest problem z xp, ponieważ brałem już udział w wyzwaniach i innych rzeczach, a mam wiele niezatwierdzonych pudełek, patrz sitodruk. Wszystko to powinienem był potwierdzić
Pytanie Beta... ale jaki jest cel XP? W tym czasie były ... pfiouuuu ... minęło już prawie 8 lat! Dawało nam to prawo do punktów, które wymienialiśmy na prezenty. Następnie system został wycofany.
Teraz to tak jak na konsolach do gier, wystarczy znać poziom doświadczenia Lynkoacian. Po prostu ta funkcja jest dostępna, o ile działa poprawnie. Prezenty były dobre, ale był duży przewrotny efekt u niektórych osób, które odpowiadały tylko na prezenty i starały się za wszelką cenę otrzymać punkty.
Niektóre z nowych funkcji, o które nas prosiliście, są aktywne od dzisiejszego ranka:
Po kliknięciu na profil jednego z członków możesz zobaczyć czas jego ostatniego logowania
Możesz teraz dodać oprogramowanie, którego używasz ze swojego profilu:
W sekcji " preferencje " możesz dodać swoje oprogramowanie w polu " ekspertyza ":
Po prostu wypełnij opis w następujący sposób: " Nazwy produktów + wersje, które mierzysz, użyj przecinków do oddzielenia, jeśli jest kilka (np. SolidWorks 2021 SP5.1, SolidWorks 2020 SP0) ".