Udało mi się stworzyć widoki znaczników, wstawić tekst , ale inne funkcje (takie jak rysowanie odręczne) nie wydają się być dostępne na komputerze.
Czy korzystanie z urządzenia dotykowego lub posiadanie tabletu graficznego z rysikiem podłączonego do komputera jest obowiązkowe, aby cieszyć się wszystkimi funkcjami?
Tablet w wersji 2019 pozwala również na narysowanie szkicu odręcznego, który automatycznie przekształca się w klasyczny szkic, tak jakby został wykonany klasycznie z liniami, krzywymi i okręgami. Próbowałem, wcale nie jest źle, zrobić rysunek konkretny dla klienta. (u klienta brzmi to trochę dziwacznie, ale sprawia, że wszystko jest bardzo konkretne) :-)
Jeśli absolutnie chcesz rysować odręcznie, mogę ci tylko doradzić, abyś zwrócił się do tabletów graficznych.
Osobiście od dłuższego czasu jestem dużym użytkownikiem tabletu do rysowania graficznego xp-pen Deco Pro. Precyzyjny tablet do edycji obrazu, rysowania odręcznego i innych aplikacji graficznych, wygodny, cienki i lekki rysik, praca bez baterii. Wrażliwość na przechylenie i nacisk.