sb
21 Listopad 2013 09:29
1
Witam
Szukam 3D stołu podnośnego o udźwigu 1000kg, blatu o wymiarach 1200x800.
To jest model w linku poniżej.
http://www.midlandpallettrucks.com/midland-pallet-trucks-Product.asp?p=19656&product=HIW2.0EU%20Electric%20Lift%20Platform
Mam elementy, które mogę do niego dołączyć, więc zależy mi na tym, aby model był jak najbardziej dokładny.
Miłego szukania.
ps: Już patrzyłem na Grabcad
S.B
Witam
Oprócz Grabcada nie znaleziono ^^
system
21 Listopad 2013 09:44
3
huuuuu, będzie gorąco znaleźć model CAD....
Zamierzam szukać tego wszystkiego tak samo, bez żadnej obietnicy wyników.
pl
21 Listopad 2013 09:50
5
Nic też nie znaleziono!
Dlaczego nie zapytać o 3D tam, gdzie je kupujesz?
1 polubienie
sb
21 Listopad 2013 10:47
6
Tak, jeśli was wzywam, to dlatego, że nie jest to łatwe.
Lucas, dostawca jest importerem/sprzedawcą urządzeń dźwigowych, nie mają nic w pliku CAD.
Tomalam, twój link jest interesujący, ale wymiary tac się nie zgadzają.
Nawet jeśli będę musiał dokonać modyfikacji, zamierzam przerysować go w tle, będzie bardziej elastyczny w CAD.
S.B
Producent nie może dostarczyć już ocenionych planów, aby Ci pomóc?
bo z tego co rozumiem to tak naprawdę ten model jest potrzebny w formacie CAD, więc tylko producent tej tabeli powinien je mieć i wydaje się mało prawdopodobne, aby był skłonny oddać te pliki bezpośrednio w formacie natywnym.
Tak więc rzeczywiście daleko nam do dziedziny wysokich technologii, ale jednak...
1 polubienie
W końcu, jeśli chodzi tylko o to, aby móc coś na nim naprawić, rzeczywiście rozsądniej byłoby przeprojektować górną część stołu.
1 polubienie
sb
21 Listopad 2013 13:15
9
fthomas, to z tabeli importu prawdopodobnie z Chin, więc aby mieć kontakt z producentem, musisz go już znaleźć.
Tomalam, właściwie zamierzam przeprojektować zestaw, ale także spód, ponieważ potem używam go do wszystkich dokumentów technicznych.
S.B
1 polubienie
Dobry wieczór
Myślę też, że najszybszą rzeczą do zrobienia byłoby szybkie odtworzenie tabeli. Będzie to szybsze niż szukanie 3D dostawcy.
A jeśli znajdziesz 3D w Internecie, niekoniecznie będą one dobrze zrobione.
Musiałem już zrobić tego typu stół, jeśli nie wchodzisz w zbyt wiele szczegółów, myślę, że wystarczy na pół dnia pracy.
sb
22 Listopad 2013 08:13
11
@Idaubasse, tak, powinien być w tych wodach.
Cóż, zamierzamy zamknąć.
Zacznę od jedynego, który zaproponował link. :)