Witam
Mam trochę wątpliwości co do znaczenia tego wybrzeża.
Dla mnie jest to strona fazowania, ale nie jestem pewien. Jeśli tak, to jak to odczytujesz?
Dziękuję =)
cote.png
Witam
Mam trochę wątpliwości co do znaczenia tego wybrzeża.
Dla mnie jest to strona fazowania, ale nie jestem pewien. Jeśli tak, to jak to odczytujesz?
Dziękuję =)
Cześć @ Bart myślę, że to 4 2 milimetrowa faza pod kątem 30 °
Dobry test oceniający
@+ ;-))
Dziękuję Gt, z drugiej strony nie mogę zweryfikować moich kuponów... :/
Cóż, tęskniłem za tym... Jestem zielony ziemi
Cześć @Bart
Czy wiesz gdzie i dlaczego?
Godzina?
W rzeczywistości popełniłem błąd, nie przeglądając całej recenzji przed rozpoczęciem.
Tak więc, jeśli chodzi o przedostatnie pytanie, nie ustawiłem dobrze mojego utworu tak, aby trafił do ostatniej skrzynki i zabrakło mi czasu na jego modyfikację.
Pierwsze 4 pytania dostałem w 100%, a ostatnie 2 0...
I tak @Bartek
Nie chodzi o to, że nie usłyszałeś tego przed atakiem, dobrze przeczytaj to stwierdzenie
Ogólnie rzecz biorąc, oszczędzamy czas, nawet jeśli na początku wydaje nam się, że go tracimy
Tym razem znowu go wyprasujesz i palce w nosie
Przynajmniej wiesz, dlaczego i jak oraz filo testu
Powodzenia @+ ;-))
Tak, na pewno, masz absolutną rację. ^^
Zaczęłam czytać pytania, a kiedy dostałam się do 4 klasy, powiedziałam sobie, no cóż, to właściwie proste:p
Ale 5. był trochę trudniejszy... Oczywiście następnym razem pójdzie jak w zegarku =)
To był pierwszy raz, kiedy miałam taki egzamin, teraz wiem czego się spodziewać!
Prace blacharskie wykonuję tylko tam, gdzie jestem, reszty nigdy się nie nauczyłem, mam kilka luk do wypełnienia :p
Dzięki za radę, postaram się poświęcić na to trochę czasu w nadchodzących tygodniach!
Dobrą rzeczą jest to, że Cswp jest podzielony na kilka segmentów.
Pierwsze 90 minut i pozostałe są krótsze.
Zaliczyłem tylko pierwszy segment, czekam na jego walidację przed przekazaniem pozostałych 2.
CSWP trzeba trochę przygotować, bo ostatnie pytania są trochę odważniejsze. "Zwłaszcza, gdy zdajesz sobie sprawę, że nie napisałeś dobrze formuł części i że na końcu musisz zmienić wszystkie wymiary... "
Wynik: 74% Poprawna odpowiedź dla minimum 75% => wścieklizna
Pocieszam się, mówiąc, że tak naprawdę niczego nie przygotowałam, więc nie mogę być taka zła.
Tak też sobie powiedziałem =)
Dostałem 70%, a uzyskanie certyfikatu zajmuje 85%.
Następny jest właściwy! ;)
Rooo, że wyposaża się w złe dobro.... ONI NIGDY NICZEGO NIE PRZYGOTOWUJĄ I WYCHODZI Z TEGO lol
No cóż! Kiedy jesteś dobry........... Czy jesteśmy dobrzy :p