Informacje o opcjach wyświetlania parametrów w programie CATIA

Witam

Aby mieć wyświetlanie parametrów w drzewie konstrukcyjnym, muszę, z przyzwyczajenia, aktywować następujące opcje w 3 różnych miejscach:
1) W drzewie opcji: "Ogólne", następnie "Parametry i miary", następnie w zakładce "Wiedza" sprawdź z wartością i ze wzorem. Opcje te umożliwiają wyświetlanie parametrów w drzewie konstrukcyjnym.

2) W drzewie opcji: "Infrastruktura", następnie "Struktura produktu", a następnie w zakładce "Personalizacja drzewa" aktywuj ustawienia i relacje, które początkowo nie były domyślnie włączone.

3) W drzewie opcji: "Infrastruktura" następnie "Część infrastruktury", a następnie w zakładce "Wyświetlanie" aktywuj wszystkie opcje na poziomie "Wyświetlaj w drzewie". Pozwala to na posiadanie reprezentacji wszystkich obiektów, których używasz w drzewie konstrukcyjnym.

Pytanie:

Która opcja faktycznie powoduje wyświetlanie parametrów w moim drzewie budynków? Czy możesz dać mi kilka zdań na temat tych trzech opcji, abym mógł zobaczyć różnicę między nimi i zrozumieć, dlaczego włączam każdą z tych 3 opcji?

P.S: Chciałem wstawić obrazy do mojego posta, ale już nie mogę tego zrobić. Czy mógłbyś mi przypomnieć, jak wstawić obrazy do posta, obrazy, które wcześniej zapisałem na dysku twardym?

Z góry dziękuję za pomoc.

Witam

1 )

Jeśli ta opcja nie jest zaznaczona, wyświetlana jest tylko nazwa parametru.

2)

Jeśli ta opcja nie jest zaznaczona, parametry i formuły nie są wyświetlane w polu CATproduct

3) 

Jeśli ta opcja nie jest zaznaczona, w CATPart nie pojawiają się ani parametry, ani formuły

Wstawianie obrazów:

Wielki Franck. Dziękuję za odpowiedź, która jest bardzo jasna i idealnie odpowiada moim potrzebom.

Do zobaczenia.