Dostęp do składanego stołu

Witam wszystkich

Gdy klikam, aby utworzyć nowy stół składany, pojawia się komunikat informujący, że muszę mieć program Excel 8 lub nowszy. ale pod windows 10  mam biuro instalacji, excel y i cóż, ale aby uzyskać do niego dostęp , mam poufny kod, nie wiem, czy to jego bloki, jak to zrobić, może wyłącz kod, nie jestem specjalistą , a może jest coś innego, co blokuje? Dziękuję za odpowiedzi.

Marco.

Witam

Myślę, że kod powinien być wyłączony, aby Solidworks mógł mieć do niego dostęp.

1 polubienie

Dobry wieczór wszystkim

Nie wiem, czy to ma wpływ na to, że nie mogę mieć mojego składanego stołu, ale mam wersję excela oneDrive Nie wiem, czy z tego powodu jest to jakaś część. Dziękuję za odpowiedzi

Marco

Jeśli dobrze rozumiem, to jest to Office365, który masz.
SW zaleca posiadanie normalnego biura.

1 polubienie

Dobry wieczór wszystkim, chciałbym sprawdzić, czy mam właściwą ścieżkę , aby oprogramowanie przeszło i pobrało tabele, kiedy klikam opcje outlis pius, następnie właściwości dokumentu , a następnie lokalizację plików, a następnie pokaż folder dla: Model tabeli składanej Folder to: c\programefiles\soliddworkscorps\solidworks\lang\french\sheetmetalgaugetable, i to jest ten dobry?ja, kiedy idę na mój dysk c, mam 2 miejsca, w których można znaleźć tabele: dla y alei jest to "zaprogramowane, a następnie solidworks body, a następnie solidworkws po tym, jak mam 2 miejsca, jedno c'et angielskie i jedno francuskie, 2 zawierają ten sam plik albo; BlachaGaugetable i blacha gięta tabela i pod tymi, jeśli 2 pod folderem ben dodatek i dobrze odliczenie tutaj jest ktoś może mi pomóc jeszcze raz dziękuję za pacjenta.

Marco.

Potwierdzam, że w przypadku Office 365 na stacji roboczej wymagał dokładnie tego samego kodu i nie można było korzystać ze składanego stołu, przekazanego w normalnym biurze, nie ma już problemów.

1 polubienie