Zakup oprogramowania i po instalacji nie można aktywować Visualize?

Witam 

Właśnie nabyłem oprogramowanie, po instalacji niemożliwe do uruchomienia Visualize, ale jest to część pakietu, który właśnie nabyłem ???, według niektórych witryn zajęłoby to dwa klucze produktu !, podczas gdy jest częścią pakietu!!

Czy mógłbyś mi pomóc?, dziękuję 
Pozdrawiam  i życzę miłej niedzieli

ac.jpg

Witam

Możesz go uzyskać, przechodząc do pomocy technicznej Visiative, a następnie do moich licencji

O ile dobrze pamiętam, znajdują się tam klucze produktu dla każdego produktu

Miłego dnia

2 polubienia

Witam

Potwierdzam słowa @Centor, ponieważ w rzeczywistości są to dwa różne programy.

Ponadto w SW lubią komplikować sprawy, są mistrzami polisemii. wkrótce potrzebna będzie tabela Karnaugha, aby mieć poprawną hipotezę.

Porównanie (o ile dobrze zrozumiałem zamieszanie)

1°) Można nadal korzystać z solidworks przez kilka lat, nawet jeśli nie przeprowadza się corocznej konserwacji.

2°) jeśli nie korzystasz z corocznej konserwacji podstawowego Visualize , po roku nie możesz z niego korzystać (więc obowiązkowa opłata roczna za Visualize, która nie jest zbyt wysoka: 450 € pamięci)

Mylącą rzeczą w pakiecie jest to, że przy pierwszym użyciu SW + Visu uważają, że Visualize basic jest bezpłatny przez rok. Innymi słowy, oba produkty są objęte konserwacją przez rok.

Gdybyś chciał Visualize bez kupowania oprogramowania, musiałbyś zapłacić za oprogramowanie, ale być może wersję wyższą niż wersja podstawowa, która jest dość droga.

W rezultacie masz co najmniej dwa klucze, takie same, jeśli używasz krzywki itp. Te dwa klucze zostały Ci dostarczone, w przeciwnym razie zadzwoń na infolinię, są mili i naprawią to za Ciebie w dwie minuty ;-)

Pozdrowienia

2 polubienia

Trochę jak dodatki Xpress, dla których musisz przejść na stronę oprogramowania, aby uzyskać kod, gdy jest to część podstawowej instalacji.

Zawsze przyjemne, dla zwykłego użytkownika (nie tego, który instaluje i ma kody dostępu firmy) musi przerwać, aby znaleźć stronę odsyłającą (mając nadzieję, że jest dostępny). Na szczęście to dopiero przy pierwszym uruchomieniu

2 polubienia

Witam 

Dziękuję za odpowiedzi!, skontaktowałem się z nimi, byli świetni i szybcy!, 

Miłego dnia 

Pozdrowienia

Witam @designconceptinox 

Czy możesz zamknąć temat STP nawet jeśli jest nierdzewny?

Pozdrowienia

Witam @Zozo_mp 

Okay!jak to robimy?, bo mam inne pytanie lol

Pozdrowienia

Kończy się wyborem najlepszej odpowiedzi ;-) co zostało zrobione!

Przy okazji! Gdzie jest pytanie? ;-))

Przypuszczam, że ten na przyciskach Compose.