Aktywacja mojej licencji z 2018 roku

Witam społeczność.

Jak co weekend dezaktywuję licencję, aby móc trochę kontynuować pracę na moim laptopie.

Nie mogę już reaktywować!

Wracam do mojej głównej stacji roboczej. Ten sam wynik!!

Pomoc!

Pozdrowienia.

Florent

Witam 

Nie jestem już pewien, ale wydaje mi się, że jest maksymalna liczba transferów licencji.

Witaj kobra AC.

Mój dealer wyjaśnił  mi, że jest to jedna z nowych funkcji na 2018 rok. Nieskończona i prosta aktywacja. Prawdą jest, że kliknięcie dezaktywuje to bezpośrednie połączenie w solidworks, a następnie kliknięcie jest łączone i urządzenie jest ponownie wyłączane. Przed wczorajszą nocą działało idealnie .

Kłopot Chcę pracować w ten weekend, najgorsze w biurze też jest w kurtynie.

Tylko sprzedawcy mogą zwolnić Twoją licencję,  skontaktuj się z pomocą techniczną w poniedziałek rano, będą mogli Ci pomóc.

Lub spróbuj ponownie aktywować jutro rano, być może problem z serwerem w solidworks... Czy masz dobre połączenie z Internetem?

1 polubienie

Witaj MAX

Dziękuję za odpowiedź

Dziś rano wszystko wróciło do normalnej aktywacji, jak zwykle.

W tym samym czasie złożyłem prośbę o aktywację przez e-mail, wczoraj wieczorem otrzymałem plik.

Nie używałem go.

Może stanowić problem w solidworks......

Ciąg dalszy nastąpi.

Pozdrowienia.

Florent.

Jak podaje max59, było to prawdopodobnie spowodowane problemem z połączeniem z serwerem Solidworks.

Witam

Zdecydowanie związane z alertem technicznym dotyczącym przestoju systemu aktywacji w dniu 3 marca 2018 r. między 5 rano a 6 po południu czasu wschodniego dla konserwacji

1 polubienie