Po tym, jak moja karta graficzna NVidia uległa awarii, musiałem zamknąć SolidWorks, a właśnie zarejestrowałem swój zespół.
Niestety, po jego otwarciu pojawiło się kilka problemów:
Wyświetlacz jest bardzo dziwny, jakby ołówkiem i bardzo, bardzo rozmazany (przepraszam, że obraz może być jednoznaczny, maszyna jest objęta tajemnicą...)
Niektóre kawałki zniknęły,
narzędzie do roacji wysyła mnie do kapusty, gdy tylko chcę odwrócić wzrok....
Zaznaczam, że problem występuje tylko dla tego zespołu i znika, gdy otwieram jedną z części lub inny zespół....
Na rotację zamieniłem "odwrócenie się po podłodze sceny" bez powodzenia...
Cześć, ała, Czy próbowałeś stopniowo usuwać pliki i reaktywować je??? Widzimy kilka nałożonych i przesuniętych wyświetlaczy. Powinieneś także spróbować zaktualizować sterownik karty graficznej!
Jeśli chodzi o dziwny wyświetlacz, czasami mi to robi, po prostu muszę zmienić scenę i wrócić do podstawowej, aby wróciła do normy. Może to nie być twój problem, ale warto spróbować.
Małe istoty miejsca... Grafika jest w pełni kompatybilna i zgodna z jor; Mam tylko problem z tym montażem
Przywróciłem ustawienia wyświetlacza do wartości fabrycznych itp., bez zmian.
Próbowałem w innych postach: wyświetlacz pozostaje taki sam, dziwne.
Na razie zacząłem od starszego nagrania. Czy zostawiam temat otwarty na wypadek, gdyby rozwiązanie przyniosło komuś, kto może mieć ten sam problem? W każdym razie dziękuję za pomoc i współczucie^^