W nawiązaniu do mojego starego pytania, chciałbym ulepszyć moje makro, aby zapisać moje X_T w podfolderze lokalizacji pokoju?
Mielibyśmy plik części lub złożenia w folderze, a w tym folderze podfolder o nazwie "FILES X_T" lub nasze makro zapisałoby mój wyeksportowany plik.
W jaki sposób wprowadzasz te zmiany?
Aktualny program:
Sub Sauvegarde_X_T()
Dim swApp As Object Przyciemnij część jako obiekt Dim boolstatus As Boolean Dim longstatus As Long, longwarnings As Long Dim Locatie Jako Ciąg Dim Locatie_aangepast As String Przyciemnij OpenDoc jako obiekt Dim Extensie_nieuw As String Dim Extensie_oud As String Dim retval As String Dim Naam As String Dim Naam_aangepast As String
Właśnie próbowałem, jest idealny, z wyjątkiem nazwy mojego folderu, który nazwałem: "X_T PLIKI"
Daje to:
Sub Sauvegarde_X_T()
Dim swApp As Object Przyciemnij część jako obiekt Dim boolstatus As Boolean Dim longstatus As Long, longwarnings As Long Dim Locatie Jako Ciąg Dim Locatie_aangepast As String Przyciemnij OpenDoc jako obiekt Dim Extensie_nieuw As String Dim Extensie_oud As String Dim retval As String Dim Naam As String Dim Naam_aangepast As String
Daj spokój, jeśli chcę, że gdy folder "X_T FILES" nie istnieje, że może go utworzyć, aby wstawić do niego wyeksportowany plik, jak powinniśmy to zaprogramować?
Już tak pracuję z moim pdf i dxf dla moich planów i bardzo mi to odpowiada. W każdym razie jest jak BatchConverter, z wyjątkiem patrzenia na datę i jeśli został utworzony, nie ma prawdziwego sposobu, aby sprawdzić, czy jest w porządku.