Cofnij przerwane odniesienie zewnętrzne

Witam

Jakiś czas temu stworzyłem symetryczną "podstawową" część, którą podzieliłem na 2 osobne części, aby wysłać je do wtrysku.

Wykonałem wszystkie moje szkice na mojej części bazowej i odebrałem moje części ułamkowe do przeróbki obróbki.

Tyle tylko, że... Niestety złamałem zewnętrzne odniesienie, które pozwalało mi przełączyć moje modyfikacje wykonane na mojej podstawowej części, na 2 ułamkowych elementach...

Oczywiście nie zdaję sobie z tego sprawy, dopóki nie jest za późno, wykonałem dużo pracy nad moim podzielonym kawałkiem i właśnie dokonałem dużej modyfikacji mojego podstawowego elementu, ale nie jest on już odtworzony na innych częściach (może nie jest to zbyt jasne)...

Krótko mówiąc, czy masz rozwiązanie, aby "odblokować" moje zewnętrzne odniesienie lub, w każdym razie, "ponownie połączyć" je z moją podstawową częścią?

W załączonym pliku zrzut ekranu mojego wspaniałego!

Dziękuję Wam wszystkim

capture.jpg

Przykro mi, ale odpowiedź będzie bardzo jasna: nie możesz cofnąć uszkodzonego odnośnika zewnętrznego

7 polubień

Bardzo dobrze, wolałem się upewnić, zanim spróbujesz czegoś innego.

Też mi się wydawało...

Dzięki w każdym razie, pójdę po inne rozwiązanie.

Klasa A+

Dobry wieczór

W przeciwnym razie, otwierając zespół, musisz wyszukać plik, aby odtworzyć połączenie (jeśli SW o to nie poprosi, kliknij prawym przyciskiem myszy na część, aby ją wyszukać)