Witaj diity, Aby zakończyć @A_R , podstawowy SW2014 nie jest kompatybilny z Windows 10 (SW2015 SP5 mini). Dodatkowo wydaje mi się, że w niektórych wersjach były błędy, które nie wyświetlały prognozy modelu (może z 2014 roku już nie wiem).
Witam Tak, rzeczywiście, zgodnie z linkiem A.R., rok 2014 nie byłby kompatybilny. Więc potrzebowałbym mini z 2015 roku, teraz nie jest wygrany. Z drugiej strony z moim configiem to przejdzie: komputer z 8 GB pamięci RAM w DDR3, ten quadro 600, płyta główna to Gigabyte GA-F2A78M-HD2, a procesor to DualCore AMD A4-4000, 3200 MHz (32 x 100). Dziękuję za pomoc Odrębność
Przyznam, że SW2015 jest dla mnie za stary, aby pamiętać, jaka konfiguracja jest potrzebna do jego poprawnego uruchomienia. Skłaniałbym się do stwierdzenia, że 8 GB pamięci RAM i tak jest ograniczone w przypadku systemu Windows 10 (16 GB mini wydaje mi się bardziej odpowiednie).
Nie jestem wielkim projektantem, majstruję przy kilku częściach do druku 3D, co głównie dotyczy modelarstwa lotniczego. Zobaczę, aby zaktualizować mój komputer i przejść do 16 GB. Delikatność
Nie zamierzam zmuszać cię zbytnio do posuwania się do przodu... Zasadniczo nie sądzę, aby pochodził z twojego komputera. Zauważyłem, że podgląd jest kapryśny nawet przy posiadaniu maszyny spełniającej wymagania. W biurze mamy podobne maszyny i to, co działa dla jednej osoby, niekoniecznie działa dla drugiej i może zacząć działać, a my nie wiemy dlaczego.