@i przetrwają: dziękujemy za udział! Widzę, że biura projektowe były w stanie szybko się dostosować i kontynuować pracę bez żadnych problemów!
@froussel: Bardzo dziękuję za ankietę. To samo dobre dostosowanie do ciebie idealne.
@d.Roger: Bardzo dziękuję za podzielenie się swoimi nawykami związanymi z pracą zdalną, to bardzo satysfakcjonujące! Muszę przyznać, że sama bardzo cenię sobie spokój płynący z telepracy! Wydajność ++++
@zozo_mp: Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! To świetny temat, który tylko czeka na debatę! Porównanie punktów widzenia może być bardzo interesujące. Osobiście mam wszystkie swoje dane w chmurze, ponieważ złamałem 2 zewnętrzne dyski twarde i straciłem wszystko :D
@fabcamp: Zeszłego lata objechałem całą Bretanię, zaczynając od Saint-Malo, potem przeszedłem wzdłuż wszystkich wybrzeży, przekroczyłem wyspy, aż dotarłem do pięknego miasta w Bretanii: Nantes! Lol drażnię się, wiem, że przywiązanie Nantes do Nantes jest dość kontrowersyjne. Wspaniała pogoda jak na 15 dni, nigdy tak się nie opalałam. Super mili ludzie, bretońskie specjały na szczycie. Wrócę tu z wielką przyjemnością!
@Gauthik67: Dziękujemy za udział! Całkowicie rozumiem tę uwagę. Cieszę się, że Państwa firma na razie nie jest dotknięta tym problemem, co jest doskonałą wiadomością i uspokaja co do stanu zdrowia sektorów przemysłowych.
@ac cobra 247: rozwijasz swoje umiejętności jako nauczyciel to świetnie, wkrótce będziesz mógł prowadzić szkolenia z SW ;) Rzeczywiście, nie jestem już tak obecny w Lynkoa, dbam o całą cyfrową obecność działu Visiativ Solutions, zwłaszcza visiativ-solutions.fr. W każdym razie idzie mi świetnie, dziękuję. Staram się do tego wracać jak najczęściej, bo to przyjemność wymieniać się z tą piękną społecznością, dla której pracowałam przez tyle lat ;)
@sbadenis: haha super i tak pogoda gra z nerwami ludzi w mieszkaniach, takich jak ja. Twardo, twardo.