Witam.
Mam mały problem.
W moich zespołach, aby lepiej się w nich odnaleźć, lubię, gdy wszystkie moje podzespoły i części są zredukowane w moim drzewie stworzenia.
Z tą różnicą, że za każdym razem, gdy kliknę na powierzchnię części, moje drzewo automatycznie rozszerzy podzbiór i tak dalej.
Ponadto, jeśli zmniejszę wszystko ręcznie, aby widzieć wyraźniej, jeśli odbuduję, rozwinie to moje brzuch.
Czy jest sposób, aby to kontrolować, ponieważ marnuje to dużo mojego czasu.
Z góry dziękuję.
2 polubienia
Ja też chciałbym wiedzieć
To dobre pytanie
1 polubienie
Znalazłem klikając w prawo w ardre, gdzie jest zbierać.*
Oczywiście wszystko się łączy, a kiedy wszystko odbuduję, trzymam się razem.
Dziękuję sobie ^^.
Miłego dnia
1 polubienie
Witam
W przeciwnym razie, jeśli nie chcesz, aby drzewo było rozwijane za każdym razem, musisz przejść do Narzędzia/Opcje/Opcje systemu/Menedżer funkcji/Rozwiń wybrany obiekt w widoku.
7 polubień
Tam na dole możesz wybrać siebie w lepszej odpowiedzi
1 polubienie
Dziękuję Benoit
Będzie jeszcze lepiej.
Zmodyfikowałem najlepszą odpowiedź.
Mam nadzieję, że nadal zdobędziesz punkty.
Miłego dnia.
4 polubienia
Więc lepiej, to się dopiero okaże. Osobiście nie mogę obejść się bez tej opcji! Ale potem to zależy od każdej osoby ! :)
1 polubienie
Na razie naprawdę nie wiem
Zobaczę za jakiś czas, którą metodę wolę.
Prawdą jest, że pomocne jest, jeśli szukasz części w drzewie, po prostu kliknij część w widoku zespołu.
Na razie moje serce bije ^^.
1 polubienie
Zastanawiam się nad czymś, jest oryginalny skrót klawiaturowy (chyba), który brzmi Shift + C i który łączy drzewo. (Narzędzia/Dostosuj/Klawiatura/Inne-Zbierz wszystko)
Może to być alternatywa, jeśli opcja przewijania drzewa w dół wydaje Ci się przydatna.
1 polubienie