Złożenie, pdf3d i widok rozstrzelony

Witam

Obecnie pracuję zdalnie nad montażem około dziesięciu części. Regularnie eksportuję w formacie pdf3D, ale nie jestem do końca zadowolony z renderowania.

Moje pytanie: Czy można dokonać eksportu zespołu do formatu 3d w formacie pdf z funkcją, taką jak podwójne kliknięcie, aby rozbić zespół?

Informuj mnie na bieżąco

Dobry wieczór

Czy masz na myśli funkcję, która po dwukrotnym kliknięciu eksportuje widok rozstrzelony zespołu do pliku PDF 3D, czy też chcesz wygenerować plik PDF 3D, który ma wbudowaną funkcję rozstrzelenia?

Witam

Nie jest to możliwe, ale wydaje mi się, że powinieneś być w stanie oszukiwać za pomocą edrawings, ponieważ obsługuje konfiguracje. Robisz normalną konfigurację, a drugą rozstrzeliłeś, a następnie zapisujesz ją w edrawings, a jeśli twój rozmówca nie ma edrawings, wystarczy otworzyć plik, który właśnie utworzyłeś w edrawings i zapisać go jako i wybrać w .exe, który zintegruje plik wykonywalny edrawings z plikiem.

4 polubienia

Witam

Moim celem jest możliwość łatwiejszego eksportowania mojej pracy. Obecnie wysyłam każdorazowo dwa pdf3D :

- Pierwszy, kompletny montaż zmontowany, blok co.

- drugi, montaż w rozstrzeleniu (bez użycia dedykowanej funkcji), ale rozdzielanie elementów (Zaawansowane naprężenia mechaniczne: odległość min/max).

Przetestuję Twoje propozycje.

Witam

W takim przypadku wystarczy utworzyć 2 różne "Widoki 3D" i dołączyć je do jednego pliku PDF 3D podczas eksportu.

Pozdrowienia

3 polubienia

ach!

i będzie mi można obrócić zespół?, pdf 3D co?

Absolutnie.

Pozdrowienia

2 polubienia