Czy widziałeś już ten błąd? Dzieje się tak, gdy zamykam rysunek, więc wyświetlana jest część, która się z nim odnosi, ale z tym szarym lub czarnym kwadratem w zależności od orientacji. Jakiś pomysł?
bug.png
Czy widziałeś już ten błąd? Dzieje się tak, gdy zamykam rysunek, więc wyświetlana jest część, która się z nim odnosi, ale z tym szarym lub czarnym kwadratem w zależności od orientacji. Jakiś pomysł?
A gdy tylko przesuniesz swój pionek, znika on lub pozostaje zakotwiczony
Dobrze się bawię:
Sterowniki karty graficznej są dobre?
Czy jest w ramach SW2014?
To jest rodzaj problemu, z którym się spotkałem i w zasadzie ponownie zainstalowałem sterowniki i przetaktowałem procesor.
Myślałem nawet o zmianie komputera, ponieważ tak bardzo się męczyłem. Ale sprzedawca sprzętu Axemble wyjaśnił mi małe sztuczki, które pozwoliły mi poprawić codzienne życie i odłożyć zakup na później
Tak, wszystkie sterowniki są aktualne.
Czym są "małe codzienne rzeczy"???
Jestem zainteresowany =)
Jaki jest sens podkręcania bestii wyścigowej?
Często zdarza mi się to przy pracach blacharskich! Czasami podczas resetowania ostatniej funkcji błąd znika!!
FYI, rekonstrukcja jest wystarczająca, aby usunąć ten błąd.
Ale pytanie brzmi: skąd ten błąd? Skąd się to bierze? Jak go usunąć?
A zaczęło się od SW2014 czy w 2013 roku już to @Bart i @David be3?
Czy pomieszczenie jest w trybie oświetlenia?
W 2013 roku robi to od czasu do czasu! trochę mniej od SP4.0
Od wersji Solidworks 2014 w wersji innej niż lekka
Odkąd przełączyłem się na 2014 SP3 napotkałem wiele problemów z wyświetlaniem, otwieraniem plików itp., prawie dwukrotnie więcej niż w 2013 roku
Zaprojektowałem własną stację i skonfigurowałem w standardzie to, co miało być zrobione w 2013 roku
Zmodyfikowałem więc ustawienia w Biosie, aby były w trybie wydajności (ASUS pozwala na to na procesorach i7)
Właśnie przeszedłem z 3,2 Ghz na 3,8 Ghz, co pozwala oprogramowaniu na szybsze obliczenia.
Nadal jest moja częstotliwość pamięci RAM na poziomie 1666 MHz, która byłaby lepsza przy większej prędkości.
oczywiście wszystkie przesiane na SSD, ale podłączone do portów sata 6Gb, a nie standardowych 3Gb.
w rzeczywistości wszystko to jest natywne dla oferowanej stacji HP (lub innej marki)
Posiadam Hp Z400 z procesorem Intel Xeon 3,2 GHz
Karta graficzna jest akceptowalna Quadro 2000
Od 2014 roku wiosłuje na śmierć, to przerażające... Niezależnie od tego, czy chodzi o wyświetlanie, czy ładowanie!