Zawiadomienie o wyjątkowej promocji

Hello@Tous

Mój sprzedawca poinformował mnie wczoraj po południu, że SolidWorks przygotowuje ograniczoną czasowo ofertę dla wszystkich klientów z wersją wyższą lub równą V 2016.
Jest to konkurencyjna oferta, która obejmuje dla każdej firmy z wersją Standard lub wyższą ocenę Up do wersji Solidworks PRO z modułem symulacji PRO, który umożliwia m.in. symulację dynamiczną, a także MDB dla klientów już zajmujących się konserwacją.

Aby nie działać na niekorzyść klientów, którzy nadal są w trakcie konserwacji, oprócz MDB otrzymają oni dodatkowe "gadżety" dla każdej stacji roboczej korzystającej z oprogramowania po efektywnej migracji w V 2019

Mój sprzedawca musi do mnie zadzwonić rano, aby powiedzieć mi o charakterze dodatkowego prezentu. Według sprzedawcy, ta oferta ma na celu posiadanie szerszej bazy korporacyjnej posiadającej wersję 2019, aby przygotować głęboką ewolucję wersji 2021 z natywną integracją nowego PDM z tego, co rozumiem.

Pozdrowienia

1 polubienie

Cześć @ Zozo

Musisz być bardzo, bardzo, bardzo dobrym klientem

żeby sprzedawca zadzwonił do Ciebie w niedzielne popołudnie ;-)

A co znowu robi świstak?

@+ ;-)

3 polubienia

@gt22

Przepraszam za tę pomyłkę, było piątkowe popołudnie. Pracuję co drugą niedzielę (aby nadzorować konserwację zaprojektowanych przez nas maszyn, które odbywają się, gdy maszyny nie pracują), więc czasami trochę się mylę w terminach.

Pozdrowienia

1 polubienie

Cóż, minął pierwszy kwietnia, promocja dobiegła końca.

Zauważ, że w tym roku na początku kwietnia połów ryb o tej samej nazwie nic nie dał!

To całkiem niezły znak, ponieważ oznacza, że wrażliwość na HOAX gwałtownie wzrosła w społeczności i że coraz trudniej jest nakłonić ludzi do połykania galejady ;-)

Do zobaczenia

3 polubienia