Witam
Używam konwertera wsadowego do konwersji wsadu z slddrw na pdf
Zauważyłem jednak, że utworzone dokumenty PDF są niekompletne
Powtarzając operację, jest to najwyraźniej losowe
1. spróbuj niektóre komponenty są całkowicie zasłonięte
2. próba na innej płaszczyźnie jest tylko kawałek linii adnotacji i kilka widoków...
Czy jest to znany problem?
Dziękuję
Jeśli wykonujesz tę samą ręczną operację eksportu plików PDF z oprogramowania, czy masz ten sam problem? (otwiera instalację do Parlamentu Europejskiego, a następnie zapisuje ją jako plik PDF)
Jeśli napotkasz ten sam problem, spójrz na opcje eksportu plików PDF w oprogramowaniu:
Jeśli problem dotyczy tylko Batchconverter, to tak naprawdę nie zrozumiem, ponieważ Batchconverter to tylko program z funkcjami oprogramowania.
FYI, która wersja SW i Batchconverter?
Witam;
Batch Converter również nie zawsze jest bardzo stabilny, w tym sensie, że nie zawsze wykonuje wszystkie żądane konwersje (bez raportów o błędach...)
Jeśli chodzi o twój problem, myślę, że bardziej chodzi o nasycenie pamięci lub czas rekonstrukcji...
Spójrz na opcje:
=> Odbuduj dokument Solidworks za każdym razem, gdy otwierasz => Zaznaczone
=> Systematycznie wznawiaj Solidworks co xxx Konwersje => Do aktywacji, jeśli problemy będą się powtarzać...
=> Zwalnia pamięć procesu Solidworks w każdym cyklu => Sprawdzone (myślę, że to powinno rozwiązać Twój problem).
Uwaga osobista: Przed jakimkolwiek przetwarzaniem za pomocą Batch Converter należy pamiętać o opróżnieniu katalogów tymczasowych Windows i Solidworks.
Zwykle w obszarze: C:\Users%USERNAME%\AppData\Local\Temp
lub za pomocą Soliworks RX
Pozdrowienia.