Minęło trochę czasu, odkąd ostatnio poświęciłem czas, by spędzić z tobą czas: utrata pracy na pewno ma z tym coś wspólnego
Krótko mówiąc, znów jestem na ścieżkach poszukiwania pracy... A bug, co się stało? Nigdy nie widziałem tak pustych portali z ofertami pracy. Zwłaszcza dla biura projektowego!! Myślę więc, że może czas poszerzyć pole badań. I, bardzo wyraźnie, wysuszam się! Do czego powinniśmy się zwrócić, co przyciąga biuro projektowe i co może otworzyć trochę perspektywy? Mogłem myśleć o jakości, metodach... albo inne? Wasze opinie i opinie na ten temat są mile widziane.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Commu! A może trener lub infolinia w Visiativ? Możesz równie dobrze dostać zapłatę za pomoc! Ale tak, zgadzam się z tobą, @Scofield1 to nie jest właściwy okres. Który region(y)?
Więc w rzeczywistości już o tym myślałem... Potem przypomniałem sobie pytania moich byłych kolegów, którzy nie są początkującymi. Jest tu odrobinę cierpliwości i pedagogiki, co moim zdaniem nie jest dostępne dla każdego
Jestem wieloregionowy: w Sarthe, graniczącym z Loarą i Cher, Orne oraz Eure et Loire
Życzę ci dużo odwagi w poszukiwaniach, rzeczywiście to nie jest odpowiedni moment, ale kiedy nie masz wyboru... No to zapisz się na " LinkedIn" lub inne aplikacje. W regionie Rhône Alpes wciąż jest wiele miejsc pracy, na przykład ORANO, Air bus, Safran lub inne duże lub małe MŚP ... Powiedzenie: " Kto szuka, ten zawsze znajdzie". Informuj nas na bieżąco. Powodzenia, @+. AR
Powodzenia w poszukiwaniach! Czasem zdarzają się okresy wolniej, ale okazje zawsze się pojawiają, a czasem kilka naraz, nie poddawaj się Z twoim doświadczeniem w BE poświęć czas, by znaleźć pracę, która ci odpowiada – szkoda byłoby znaleźć się w dziale, który ci się nie podoba! (jeśli oczywiście masz wybór...)
Jakich platform szukasz? Z mojej strony znalazłem wiele ofert na Apec: