Http://solidworks.com/includes/js/panes/swpane.main.js ? v=641C9A67. Wiadomość nie ma wpływu na prawidłowe działanie aplikacji
Witam
Spróbuj naprawić instalację. W tym celu należy ponownie uruchomić konfigurację instalacji dodatku SP5 dla oprogramowania SW2014. Ponieważ oprogramowanie jest już zainstalowane, menedżer instalacji zaproponuje Ci naprawę.
Informuj nas na bieżąco.
Produkt został już ponownie zainstalowany po jego odinstalowaniu! jest zawsze tym samym PB
W takim przypadku radzę skontaktować się z pomocą techniczną. Czy masz subskrypcję usług MyCad? Jeśli tak, to nawet trzeba już zmienić witrynę...
Uważaj, program antywirusowy usuwa pliki instalacyjne, co czyni go nieważnym. Ze swojej strony dezaktywuję go przed pobraniem.
Jest błąd w menedżerze instalacji sp5, technicy powiedzieli mi, żebym pobrał sp5, ale nie klikał na setup.exe.
Powiedziano mi, żebym kliknął sldIM.exe plik, który znajduje się w folderze Solidworks Download/sldim
W domu wszystko działało idealnie
Zainstalowałem go na innym komputerze w SP5 i jest OK.
Musiał pochodzić tylko z komputera, nawet z innym profilem użytkownika!
Przeszedłem przez opcje w obszarze Solidworks.
W załączeniu moje rozwiązanie. Z pewnością proxy firmy nie pozwala na dostęp do tego linku! czy coś w tym stylu.
lieg.jpg