Wesołych Świąt @ all

Dziś wieczorem jestem na urlopie, nadszedł czas, aby życzyć całej społeczności Lynkoa bardzo szczęśliwego sezonu świątecznego i do zobaczenia w przyszłym roku, aby nadal pomagać sobie nawzajem.

Cdt

Eric.

19 polubień

To samo dotyczy mnie :)

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin @ all

Michał G.

images.jpg
11 polubień

Dziękujemy @frepo!

Wesołych Świąt dla wszystkich i czekamy na rok 2014 na jeszcze więcej wzajemnej pomocy i samouczków!!!

@+

Kojot

12 polubień

To naprawdę nie jest pytanie, ale to jest bardzo miłe.

Cały zespół Lynkoa przyłącza się do moich życzeń Waszym bliskim, a także Wam, bardzo szczęśliwego okresu świątecznego, dużo uśmiechów, małych prostych, ale jakże ważnych przyjemności w tych czasach.

Wesołych Świąt dla wszystkich.

12 polubień

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

18 polubień

Wesołych Świąt

19 polubień

Wesołych Świąt dla Was wszystkich!

12 polubień

Witam i dziękuję za to pytanie, które nie jest pytaniem, ale to nie ma znaczenia!

Życzymy udanych wakacji

11 polubień

Wesołych Świąt dla wszystkich!

Jeśli zadajesz pytania lub odpowiadasz na nie podczas świąt, uważaj na czekoladę na klawiaturze!

14 polubień

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich współpracowników Lynkoa!

11 polubień

Tych samych, wesołych świąt dla wszystkich i do zobaczenia w 2014 roku po nowe koncepcje:)

10 polubień

Wesołych Świąt dla wszystkich i do zobaczenia w przyszłym roku, aby kontynuować tę przyjazną wzajemną pomoc.

A +

9 polubień

Mam nadzieję, że dzięki Lynkoa nauczysz się tak dużo, jak zawsze.

Mnóstwo projektów, nie tylko profesjonalnych, na przyszłość...

@ Yves Boutherand: Najlepszą odpowiedzią będzie odpowiedź zbiorowa, jak to często bywa w przypadku lynkoa. ;-)

11 polubień

@rmorel Zgadzamy się :-)

9 polubień

Aby zachęcić współtwórców, byłem pierwszym, który zamówił i otrzymał nagrodę wygraną dzięki punktom zebranym na forum.

Powiem tylko, że partie docierają do miejsca przeznaczenia (ja wybrałem 60 butelek Bordeaux z moimi 12000 pkt!). Lynkoa to piłka! Co więcej, degustując kilka roczników w porze lunchu , mogę zapewnić, że to nie jest "pipot"!!

Śmiało się i do zobaczenia w przyszłym roku na nowych przygodach na forum.

Pozdrowienia

14 polubień

Szczęśliwego Sylwestra dla wszystkich i w 2014 roku ;)

Steve'a S.

9 polubień

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla wszystkich i zachowaj rozsądek w kwestii napoju!

NIE WIĘCEJ NIŻ JEDEN KIELISZEK NA RAZ!!

Rom's

9 polubień

Wesołych Świąt dla całej społeczności Lynkoa i do zobaczenia w przyszłym roku, aby stać się jeszcze lepszym w naszym 3D

i jeszcze raz dziękuję projektantom pomysłu na tę stronę, aby umożliwić "biednym rysownikom, którymi jesteśmy, aby mieć ludzi, którzy ciężko pracują", jak powiedziałby Ducros, "odpowiedzieć na nasze daremne pytania !!

8 polubień

@jmsavoyat 

Cóż, nie jest źle!

60 butelek na święta, nie powinno ich zabraknąć:)

Nigdy nie wydawało mi się to żartem, wręcz przeciwnie, zawsze trochę mnie to motywuje:) 

++

9 polubień

Wesołych Świąt dla wszystkich!!

8 polubień