Gratulujemy naszym wielkim zwycięzcom myCADday 2020!

Wczorajsze targi myCADday okazały się fenomenalnym sukcesem! Ponad 600 zarejestrowanych, wow! Dziękujemy i gratulujemy wszystkim!

Mam nadzieję, że zainteresowały Cię tematy i że udało Ci się uzupełnić #CAO wiedzę na 2021 rok! Śmiało powiedzcie mi, które z nich najbardziej przypadły Wam do gustu:)

Chciałem również pogratulować naszym wielkim zwycięzcom konkursu SOLIDWORKS Tip Challenge: 

@m-design do swojego samouczka "Używanie narzędzi myCADtools do automatyzacji zadań masowego grawerowania komponentów montażowych"

@f.lheureux za samouczek "Obliczanie objętości w pojemniku"

@flegendre do swojego samouczka "Zarządzanie komponentami biblioteki komercyjnej"

@DoubleL dla swojego samouczka "Skrót ukrywający/pokazujący obiekty lub komponenty"

& na koniec @OBI WAN dla swojego samouczka "Jak wymiarować długość w widoku szczegółowym" 

Gratulujemy wszystkim propozycji, wybór był skomplikowany... (spośród 17 propozycji!!) ale to uczestnicy myCADday zadecydowali! Możesz znaleźć te wskazówki na stronie wyzwania, a ten z OBI WAN dodaję jako załącznik, ponieważ został wysłany do nas e-mailem ;)

Nie martwcie się o innych, wyzwanie Lynkoa wciąż trwa, aby pozwolić Wam wygrać wspaniałe prezenty :)

Miłego dnia i trzymajcie kciuki, aby kolejna edycja myCADday 2021 odbyła się osobiście! 

Koralowiec :) 

astuce_obi_wan.pdf
5 polubień

Dziękuję za to wydarzenie i to wyzwanie, bardzo się cieszę, że mój debiut tutaj został doceniony! 

Florian

4 polubienia

Bardzo często zaglądam na forum, aby znaleźć odpowiedzi na moje pytania dotyczące Solidworks. Ale to pierwszy raz, kiedy biorę udział w takim wyzwaniu i je wygrywam. Czy to naprawdę sprawia, że chce się być bardziej aktywnym na forum :) Dziękuję głosującym i organizatorom ;)

2 polubienia

Gratulujemy zwycięzcy :)!!

Uh, jak możemy je zobaczyć? ponieważ wyświetla mi się komunikat "Nie masz uprawnień do dostępu do tej strony".

Dziękuję :)

6 polubień

Klaskanie Klaskanie, a także Holla i energiczne uściski dłoni dla wszystkich uczestników.

Cóż, trochę żałuję, że w SW nie ma funkcji, która zmiażdżyłaby koronawirusa 19, bo pozbawiła nas trochę naszego pięknego spotkania z 2018 roku. Jeśli ktoś znajdzie tę funkcję dobrze ukrytą w pomocy online chińskiej wersji, kto tak twierdzi, znajdziemy tłumacza w 13. dzielnicy Paryża!   ;-)

Pozdrawiam   zz

7 polubień

@Centor, 

Oops... To tyle dla mnie, normalnie powinniście je teraz zobaczyć! :)

Kliknij tutaj 

Dzień dobry:)

1 polubienie

@m-koncepcja, @f.lheureux

Cieszę się, że podobało Ci się to doświadczenie!! Lynkoa jest stworzona, aby połączyć pasję i zawód :) Będą inne wyzwania, przygotuj się!!

3 polubienia

Zamieszczam również film z wczorajszej sesji "tips and tricks". Ten warsztat pozwoli Ci odkryć lub odkryć na nowo kilka codziennych porad i wskazówek w SOLIDWORKS. Nasi eksperci porozmawiają z Tobą o szkicowaniu, rysowaniu najbardziej znanych modułów. Moduł ruchu Event Base można również zapoznać się z :)

https://www.youtube.com/watch?v=GVO1PMFG-Eg&feature=youtu.be

2 polubienia

@Coralie

Nikiel dziękuję , jeśli masz link do nowych wiadomości  SW2021 również :). Będzie świetnie

Niech moc będzie z tobą

2 polubienia

@OBI sieci WAN 

Tak! Przygotowujemy wszystkie powtórki z imprezy, opublikuję je w przyszłym tygodniu:)

Miłego weekendu wszystkim! Koralowiec :) 

3 polubienia

Witam wszystkich,

Gratulujemy zwycięzcom,

niestety nie mogę uzyskać dostępu do strony wyzwania, wyświetla mi się komunikat "Odmowa dostępu" (sniff).

1 polubienie

Tak jak Pierre S: "Nie masz uprawnień dostępu do tej strony".

Cześć, @Coarlie

Nie zawsze to samo zobacz w załączonym pliku, nic wielkiego poczekam aż umieścisz powtórkę i spojrzysz na nią :)

@Pierre S, takie same zmartwienia jak Ty :')

capture.jpg
1 polubienie

Cze wszystkim 

Zdecydowanie skomplikowane!! Przywołuję informacje (znowu), przepraszam za czekanie... :/ 

Cze wszystkim 

Powtórki warsztatów myCADday są dostępne :) 

Źródło: https://www.visiativ-solutions.fr/replays-mycadday-2020/

Miłego oglądania i miłego dnia!

Koralowiec :)

1 polubienie

Witam

Szkoda, że nadal nie możemy uzyskać dostępu do strony wyzwania, aby zobaczyć samouczki kolegów, podczas gdy prawdopodobnie jest wiele wspaniałych rzeczy do odkrycia.