Gratulujemy wielkim zwycięzcom wyzwania!

Wczoraj obradowało jury i mam ogromną przyjemność ogłosić zwycięzców wyzwania latającego obiektu Waszego dzieciństwa z napędem elastycznym ! Otrzymaliśmy 18 propozycji (!!), więc wybór był bardzo skomplikowany i musiało nas być 5 osób do wyboru...!  

Naprawdę chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom za niesamowitą wykonaną pracę, za całą  kreatywność i technikę! Można powiedzieć, że to wyzwanie spotkało się z celiscie i w obliczu tak dużego entuzjazmu nie zawahamy się zorganizować kolejnych! 

Więc nie czekając, oto wielcy zwycięzcy: 

- 1 miejsce dla @gedup i jego Lynko Air ! Gratulacje! Wszystkie kryteria zostały spełnione, a także wspaniały wynik! To wspaniałe dzieło zostanie zatem wydrukowane w 3D :)

- 2 miejsce dla @Sébastien.colet za Space Whistle ! Pomysł projektora do rakiety przypadł nam do gustu! Brawo :)

- 3 miejsce dla @DoubleL i jego Minioncoptera ! Kreatywność i humor gwarantowane:) Dobra robota!

Gratulujemy naszym 3 zwycięzcom i wszystkim naszym uczestnikom! Kolejne wyzwanie odbędzie się już w lutym! A tymczasem z niecierpliwością czekam na Was na wyniki mini wyzwania w czwartek :) 

Bardzo miły dzień dla wszystkich:) Coralie 

1 polubienie

@Coralie

nawet jeśli oznacza to stworzenie nici komunikacyjnej do obrad jury dla zwycięzców 

Myślę, że obraz osiągnięć każdego z nas byłby mądry 

Gratulujemy zwycięzcom 

@+

5 polubień

Witaj Coralie,

Zgadzam się z GT22.

@+.

AR

2 polubienia

Witam

Propozycje można zobaczyć TUTAJ.wink

Pozdrowienia

6 polubień

Super! Wszystkim serdecznie gratulujemy

Witam 

Rzeczywiście, błąd z mojej strony! W podnieceniu związanym z ogłoszeniem zwycięzców zapomniałem o wizualizacjach...! Napisaliśmy artykuł na stronie z renderami, jeśli chcesz rzucić okiem ;) https://www.visiativ-solutions.fr/challenge-lynkoa-les-grands-gagnants/

Jeszcze raz wszystkim serdecznie gratulujemy! 

Koralowiec :)

1 polubienie