Byki, które nie przestrzegają kolejności nomenlatury

Dobry wieczór

Mam mega problem, właśnie skończyłem swój plan.

Użyłem listy materiałów w zakładkach z płaską numeracją i podążałem za rudą montażu, stworzyłem swoje bąbelki i jak na razie nie ma problemu.

Dla lepszego zrozumienia robię sekcję, aby ją rozjaśnić i pojawia się duży problem, gdy umieszczam bąbelek na elemencie, numer referencyjny nie jest tym w mojej nomenklaturze i różni się od innych widoków.

W mojej nomenklaturze zebrałem trochę montażu i ukryłem kilka linii.

Co się dzieje????

Z góry dziękuję.

Pozdrowienia.

A żeby upiększyć to wszystko na innym, podobnym poziomie, nie jestem problemem.

Spróbuj nieznacznie przesunąć linię dołączenia na części, spowoduje to aktualizację numeru wyświetlanego w bąbelku.

Dziękuję BATCH 123,

Ale to nie działa.

jaka jest twoja wersja oprogramowania

Właściwości dokumentu - Numery pozycji

Można określić ustawienia zawijania adnotacji numerów pozycji na poziomie dokumentu. Ustawienia te mogą zostać nadpisane w menedżerze właściwości PropertyManager.

Aby otworzyć tę stronę, po otwarciu rysunku kliknij przycisk Opcje  (pasek narzędzi Standardowy), wybierz kartę Właściwości dokumentu , a następnie wybierz opcję Adnotacje >Odnośniki.

Przedstawiamy Auto Bubbles

1 polubienie

Witam

Domyślam się, że twój pogląd na bycie częścią innej konfiguracji niż twoja nomenklatura.

@+

1 polubienie

Dobry wieczór Samos024

Sprawdź właściwości widoku rysunku, który ustawia PB (kliknij prawym przyciskiem myszy na widok => właściwości), 

czy opcja "połącz tekst dymka z określoną tabelą" jest zaznaczona; i wskazuje właściwą tabelę.

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam

Dziękuję wszystkim za usunięcie tego ciernia z mojego boku, szczególnie sdespreaux.

Pozdrowienia.