Automatyczne bąbelki i właściwości niestandardowe

Witam

Utworzyłem kilka niestandardowych właściwości w plikach części.

Jedna z nich pozwala mi na wpisanie zdefiniowanego numeru znacznika, który możemy wybrać, aby znalazł się on w naszych planach montażu, ale także na planie szczegółowym części.

Pozwala to również na zdefiniowanie liczby od momentu utworzenia, kwestia organizacji i przechowywania.

Utworzyłem niestandardowy BOM, aby pobrać moją kolumnę, którą nazwałem "REP". Zapisałem ją bez żadnego problemu i ustawiłem ją jako moją ulubioną BOM.

Ale mój problem polega na tym, że chociaż udaje mi się połączyć autobąbelki z moją niestandardową kolumną "REP.", nie mogę zapisać tej funkcji autobubble, aby nie musieć wybierać tej niestandardowej właściwości.

Czy ktoś ma pomysł?

Z góry dziękuję.

1.jpg

Myślałem, że go znalazłem... ale niestandardowa właściwość "REP.", podobnie jak wszystkie te, które stworzyłem, nie ma tam...

2.jpg

W górę? :-)

3.jpg

Cóż, tworzę własne pytania i odpowiedzi, to fajne ..:) obszedłem problem, biorąc nazwę właściwości we właściwościach niestandardowych.

Cóż, tworzę własne pytania i odpowiedzi, to fajne ..:) obszedłem problem, biorąc nazwę właściwości we właściwościach niestandardowych.

2 polubienia

Witam

Być może odpowiadasz na własne pytania, ale właśnie ułatwiłeś mi życie!

Dziękuję bardzo.

1 polubienie