Witam
Czy możliwe jest, aby menu i mysz były widoczne podczas nagrywania wideo za pomocą Solidworks?
Dziękuję.
Witam
Czy możliwe jest, aby menu i mysz były widoczne podczas nagrywania wideo za pomocą Solidworks?
Dziękuję.
Zobacz ten link
Masz dzienniki zrzutów ekranu, a także wideo na całym ekranie lub nie według wyboru użytkownika
który filmuje wszystko, co robisz
http://www.commentcamarche.net/download/capture-d-ecran-86
Zrzuty ekranu są obecnie bardziej popularne niż przesyłanie obrazów. Istnieje wiele programów, które mogą to zrobić, takich jak Free Screen Video Recorder. To oprogramowanie zostało opracowane przez DVDVideoSoft Ltd.
@+
Wiem, że możliwe jest odzyskanie wideo za pomocą menu i myszy za pomocą przechwytywania problemu, ale nie chcę używać tej metody i nie jest ona do tego stworzona. Z drugiej strony staram się zrobić ten sam rodzaj wideo bez użycia innego oprogramowania niż Solidworks.
Więc jeśli nie chcesz przechodzić przez zewnętrzny dziennik
moja odpowiedź brzmi NIE, nie jest możliwe
ponieważ za pomocą wewnętrznego wideo solidworks zarządzasz położeniem kamer tylko wtedy, gdy się nie mylę
czy dobrze zrozumiałem pytanie
@+ ;-)
W "Viewing/Screenshot/Record Video" (Przeglądanie/Zrzut ekranu/Nagrywanie wideo)
To, co robimy, można zapisać w oknie graficznym solidworks. Ale nie widzimy menu. ani myszka, o ile dobrze pamiętam.
Tak, rzeczywiście, możliwe jest nagranie wideo na ekranie, ale bez menu i myszy.
GT22 Wypróbuję oprogramowanie tak szybko, jak to możliwe, będę Cię informować na bieżąco, dziękuję.
Małe demo @ A.LeBlanc będzie miłe dziękuję
@+ ;-)
Mogłeś nas narysować rakietę ;-)
Dziękuję za poświęcenie ;-)
Faktem jest, że nagrywasz cały ekran lub część wybranego przez siebie
Jest super ładny i wolny od +
@+ ;-)
Tak vspemens zawahałem się!
Na początku chciałem zrobić jednorożca; ), ale nie mam teraz zbyt wiele czasu.