Wow dla CSWE, musisz zdać 5 egzaminów! Powodzenia!
Aby zakwalifikować się do egzaminu CSWE, kandydat musi posiadać:
Pomyślnie zdał egzamin CSWP
Pomyślnie zdał co najmniej cztery zaawansowane egzaminy tematyczne CSWP (Blacha, Konstrukcje spawane, Powierzchnia, Narzędzia do form i Narzędzia do rysowania)
Chciałem wiedzieć, co te certyfikaty przynoszą profesjonalnie i gdzie możemy o nie poprosić, jeśli mamy lub nie mamy już solidworks maintenance cena, jeśli jest płatna?
Minęło niewiele czasu, odkąd je podjąłem, ale kilka miesięcy temu ubiegałem się o inne stanowisko i fakt, że otrzymałem certyfikat "odegrał" rolę, aby dostać się na rozmowę kwalifikacyjną.
Co więcej, nie wiedzieli o istnieniu certyfikatów, ale upewniło ich to co do poziomu kompetencji.
To jeszcze jedna cięciwa do jego łuku.
Dostępne są przykłady egzaminów, cenę pasów, numer certyfikatu można zweryfikować w internecie za pomocą flashcode, ... Pokazuje, że nadal jest reprezentatywny dla poziomu opanowania gry i nie jest przyznawany za darmo.
W tym roku zdałem i dostałem CSWE. To czysty design z zaawansowanymi funkcjami: skanowanie, edycja części montażowych, zaokrąglenia, obrót i obsługa bryły.
Dla tych, którzy regularnie korzystają z SolidWorks, a zwłaszcza z wszelkiego rodzaju funkcji, nie jest to zbyt skomplikowane.
Z pamięci wydaje mi się, że egzamin jest dostępny tylko w języku angielskim.