Orzecznictwo SolidWorks

Wow dla CSWE, musisz zdać 5 egzaminów! Powodzenia!

Aby zakwalifikować się do egzaminu CSWE, kandydat musi posiadać:

• Pomyślnie zdał egzamin CSWP
  • Pomyślnie zdał co najmniej cztery zaawansowane egzaminy tematyczne CSWP (Blacha, Konstrukcje spawane, Powierzchnia, Narzędzia do form i Narzędzia do rysowania)
2 polubienia

Rzeczywiście, różni się od 2 lub 3!!

Co więcej, jeśli coś zepsujesz, musisz na to poczekać 6 miesięcy! Wszystko to przez 3 godziny zabawy!

2 polubienia

W odpowiedzi na Twoją ostatnią wiadomość 

i TAK być ekspertem

musisz przejść etapy pośrednie 

ale wtedy to ty jesteś Mistrzem............... Certyfikat SolidWorks  Expert

Powodzenia

@+ ;-))

1 polubienie

Witam

Mathieu uzyskał swój certyfikat, jak wskazano powyżej na linku gt22.

Ale potem stworzył świetny samouczek, który z grubsza wyjaśniał, jak działa certyfikacja.

To jest tutaj: http://www.lynkoa.com/tutos/cao/preparation-pour-passer-certification-solidworks-scwp

To dla CSWP.

3 polubienia

Czy są na forum osoby, które przeszły CSWE?

Czy mogą podzielić się z nami swoimi odczuciami, radą...?

3 polubienia

Witam

Chciałem wiedzieć, co te certyfikaty przynoszą profesjonalnie i gdzie możemy o nie poprosić, jeśli mamy lub nie mamy już solidworks maintenance cena, jeśli jest płatna?

Dziękuję

2 polubienia

Masz tu wszystko, aby kupić przejazd:

https://store2.esellerate.net/store/checkout/CustomLayout.aspx?s=STR6391639620&pc=&page=OnePageCatalog.htm

Nie ma potrzeby konserwacji. Masz tylko program do pobrania i konto na portalu i gotowe!

2 polubienia

Dziękuję, rom' A na poziomie zawodowym, co to daje, skoro stworzyli te certyfikaty to musi być po coś?

2 polubienia

Minęło niewiele czasu, odkąd je podjąłem, ale kilka miesięcy temu ubiegałem się o inne stanowisko i fakt, że otrzymałem certyfikat "odegrał" rolę, aby dostać się na rozmowę kwalifikacyjną.

Co więcej, nie wiedzieli o istnieniu certyfikatów, ale upewniło ich to co do poziomu kompetencji.

To jeszcze jedna cięciwa do jego łuku.

Dostępne są przykłady egzaminów, cenę pasów, numer certyfikatu można zweryfikować w internecie za pomocą flashcode, ... Pokazuje, że nadal jest reprezentatywny dla poziomu opanowania gry i nie jest przyznawany za darmo.

1 polubienie

Witam

W tym roku zdałem i dostałem CSWE. To czysty design z zaawansowanymi funkcjami: skanowanie, edycja części montażowych, zaokrąglenia, obrót i obsługa bryły.

Dla tych, którzy regularnie korzystają z SolidWorks, a zwłaszcza z wszelkiego rodzaju funkcji, nie jest to zbyt skomplikowane.

Z pamięci wydaje mi się, że egzamin jest dostępny tylko w języku angielskim.

2 polubienia