Wyzwanie projektowe związane z motywem nowej maskotki myCAD zainspirowało wielu z Was! Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników za zaangażowanie i pracę, rzeczywiście temat nie jest prosty...
Widzę jednak, że duch zespołu i życzliwość społeczności nadal Cię inspirują, tak samo jak Twoje małe maskotki wywołują uśmiech na Twojej twarzy, a to już jest niezbędne! Zapoznaj się z propozycjami: myCAD Challenge 2022: Wyobraź sobie nową maskotkę myCAD
Cholera, wydawało mi się, że przeczytałam, że to było do 24 grudnia... Dawno temu stworzyłem maskotkę, ale mam problem z projektem niektórych części...
O cholernie przepraszam... Jestem jednak pewna, że dopiero 9 grudnia doczekałam się prezentów na święta Nadal możesz opublikować swój projekt, nawet jeśli nie jest ukończony tak, jak chciałeś, najważniejsze jest, aby zrozumieć swój pomysł
Witam @Lynkoa15 To nie typ pliku jest problemem. To kelner jest kapryśny. Uspokoił mnie na chwilę, zanim raczył zaakceptować pliki (png i zip). Nie wiem, czy to przez pliki podglądu czy zip, ale po kilku próbach w końcu zszedł. Może przesyłanie, które nie powiedzie się i od czasu do czasu uszkadza plik.
Gratulujemy wszystkim, 27 propozycji do wyzwania wow!! Wybór nie będzie łatwy... Jury zbiera się o godzinie 11:00, aby wyłonić zwycięzców, z pomocą niektórych z Was, którzy przesłali nam swoje wybory! PS: @Sylk Twoja propozycja została zaktualizowana Dziękujemy za udział!
Wyniki w godzinach popołudniowych!! Powodzenia wszystkim! Coralie
Dziękuję @DoubleL , Twoje dzieła też są bardzo udane! Fajnie jest mieć wyobraźnię, ale trzeba też umieć je modelować, co udało się zrobić bardzo dobrze. Dobra robota.
PS: Mam duże wątpliwości co do mojego logo, widzę, że ostateczny model nie przeszedł w przeglądarce, więc zastanawiam się, czy poprawnie wysłałem mój ostateczny zamek błyskawiczny (z czystym prt, w tym wersją okrągłą i płaską wersją) Moje 1. wyzwanie, więc odkrywam (i cierpię) specyfiki i kaprysy serwera. Dowiem się przynajmniej innym razem.