Wyzwanie projektowe: gratulacje dla uczestników!

Cze wszystkim!

Wyzwanie projektowe związane z motywem nowej maskotki myCAD zainspirowało wielu z Was! Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników za zaangażowanie i pracę, rzeczywiście temat nie jest prosty...

Widzę jednak, że duch zespołu i życzliwość społeczności nadal Cię inspirują, tak samo :slight_smile: jak Twoje małe maskotki wywołują uśmiech na Twojej twarzy, a to już jest niezbędne!
Zapoznaj się z propozycjami: myCAD Challenge 2022: Wyobraź sobie nową maskotkę myCAD

Dla wszystkich, którzy nadal chcą wziąć udział, jest tutaj i to przed 9 grudnia 2022 r.: myCAD Challenge 2022: Wyobraź sobie nową maskotkę myCAD

Przypominam również, że jeśli chcesz być członkiem jury podczas tego konkursu, możesz zarejestrować się w grupie "jury wyzwań"

Powodzenia wszystkim! :star_struck:
Coralie

Cholera, wydawało mi się, że przeczytałam, że to było do 24 grudnia...
Dawno temu stworzyłem maskotkę, ale mam problem z projektem niektórych części...

Witaj @Sylk ,

O cholernie przepraszam... Jestem jednak pewna, że dopiero 9 grudnia doczekałam się prezentów na święta :santa:
Nadal możesz opublikować swój projekt, nawet jeśli nie jest ukończony tak, jak chciałeś, najważniejsze jest, aby zrozumieć swój pomysł :slight_smile:

1 polubienie

Witam @Coralie i dziękuję.
Aha i ja też mam logo, na jeszcze dłużej... :sweat_smile:

EDIT: Zamieściłem logo, na tym etapie rozwoju.

1 polubienie

Ja też mam hobby od czasu pięknej mirette!!
Wciąż waham się, czy to pokazać, może któregoś dnia, roupette noc bez słońca

Ale nie wahaj się!! :wink:

Witam @tous
Nie mogę opublikować mojej propozycji

Czym dokładnie są typy plików,
Spróbuj za pomocą zamka błyskawicznego pakietu, samego montażu, kroku
Wydaje się, że żaden z nich nie działa!

Screenshot_20221128_133133_com.hsv.freeadblockerbrowser

Czy Solidworks 2022 nie jest obsługiwany!?

Witam @Lynkoa15
To nie typ pliku jest problemem. To kelner jest kapryśny. Uspokoił mnie na chwilę, zanim raczył zaakceptować pliki (png i zip). Nie wiem, czy to przez pliki podglądu czy zip, ale po kilku próbach w końcu zszedł. Może przesyłanie, które nie powiedzie się i od czasu do czasu uszkadza plik.

2 polubienia

W końcu udało mi się opublikować
Dziękuję sylk
Z drugiej strony, poszło z .step, a nie z plikami SW!

Witaj @Lynkoa15 ,
Rzeczywiście, strona działa, w przyszłości ponownie określimy rodzaj formatu, który chcemy dla wyzwań!
Dziękuję @Sylk za odpowiedź :slight_smile:

2 polubienia

Chociaż określenie typów plików, które chcesz, jest dobrym pomysłem, serwer, który je akceptuje, jest jeszcze lepszym pomysłem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Witam @ wszystkich
Zaskakuje mnie ilość propozycji, ich różnorodność i oryginalność. Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy! :+1: :+1: :+1:

Ze swojej strony mam nadzieję, że moja najnowsza wersja została przesłana. :anguished:

Życzymy powodzenia jury w ustanowieniu podium. :sweat_smile:
I oczywiście niech wygra najlepszy!

1 polubienie

Gratulujemy wszystkim, 27 propozycji do wyzwania wow!! :star_struck: Wybór nie będzie łatwy...
Jury zbiera się o godzinie 11:00, aby wyłonić zwycięzców, z pomocą niektórych z Was, którzy przesłali nam swoje wybory!
PS: @Sylk Twoja propozycja została zaktualizowana :wink: Dziękujemy za udział!

Wyniki w godzinach popołudniowych!!
Powodzenia wszystkim!
Coralie

2 polubienia

Rzeczywiście, powodzenia w podejmowaniu decyzji między propozycjami, bardzo podoba mi się twoja pani myCAD

1 polubienie

Witam wszystkich (szczególnie uczestników)

Nie wahaj się zmęczyć komentarzami do każdego uczestnika , ponieważ ta część witryny nie pozwala na umieszczanie małych emotikonów.

Dynamika wokół zawodów jest fajna, prawda?

Do zobaczenia
Pozdrowienia

PS: Bardzo podoba mi się propozycja przyszłego zwycięzcy

1 polubienie

Dziękuję @DoubleL , Twoje dzieła też są bardzo udane! Fajnie jest mieć wyobraźnię, ale trzeba też umieć je modelować, co udało się zrobić bardzo dobrze. Dobra robota.

PS: Mam duże wątpliwości co do mojego logo, widzę, że ostateczny model nie przeszedł w przeglądarce, więc zastanawiam się, czy poprawnie wysłałem mój ostateczny zamek błyskawiczny (z czystym prt, w tym wersją okrągłą i płaską wersją) :flushed: Moje 1. wyzwanie, więc odkrywam (i cierpię) specyfiki i kaprysy serwera. Dowiem się przynajmniej innym razem.