Summer Design Challenge: Wielcy zwycięzcy!

Letnie wyzwanie dobiegło końca! Gratulacje dla uczestników, którzy swoimi oszałamiającymi projektami sprawili, że zamarzyliśmy o wakacjach:) Odkryj podium bez dalszej zwłoki: 

1 miejsce : @DoubleL i jego Organizator grillują ! Brawo @DoubleL, ta koncepcja sprawia, że ślinka cieknie... A rezultat jest nadal tak samo wyjątkowy! Wyczucie szczegółów jest imponujące! @DoubleL wygrywa grill elektryczny:)

2 miejsce : To @anthony.ribella i jej wyposażony projekt krzesła kempingowego ! Brawo :) Cóż za wspaniały pomysł na połączenie wygody i ekologii! Praktyczny projekt dla tych, którzy lubią odkrywać nowe horyzonty, nie tracąc przy tym sprzętu elektrycznego ;) @anthony.ribella wygrywa hamak! 

3 miejsce: To jest koncepcja @morin.vincent.math, Las Palmas

Genialny pomysł dla tych, którzy kochają dno morskie: zabierz swoje składane płetwy wszędzie! Brawo @morin.vincent.math :) Wygrywasz dmuchaną pufę na plażę! 

Gratulujemy wszystkim uczestnikom za ich wspaniałe pomysły, które sprawiły, że pomyśleliśmy o wakacjach ! Do zobaczenia we wrześniu na nowym (trochę specjalnym) wyzwaniu na rozpoczęcie roku szkolnego, bądźcie czujni;) 

Wesołych świąt dla tych, którzy już się nimi cieszyją, a powodzenia dla tych, którzy nie mogą się ich doczekać:)

Coralie 

2 polubienia

Witam

Gratulujemy zwycięzcom.

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam

Gratulujemy zwycięzcy!!

Życzymy udanych wakacji

1 polubienie

Gratulujemy zwycięzcom. I do uczestników. Bardzo fajne pomysły.

Po raz kolejny żałuję, że nie udało mi się zrealizować mojej koncepcji udziału. Szkoda, że mam dobre pomysły (przyznaję Wam trochę subiektywną opinię), ale nigdy nie ma czasu na ich kończenie...

1 polubienie

Gratulujemy zwycięzcom, a także wszystkim uczestnikom.

Udanych wakacji.

@+.

AR