Wyzwanie projektowe D-3!

Cze wszystkim
Wyzwanie projektowe dotyczące maskotki dobiega końca! Kto wygra telewizor, konsolę Switch lub zegarek z dostępem do internetu na Boże Narodzenie?! :santa:
Odpowiedź w przyszłym tygodniu! :trophy:
A tymczasem, jaka jest twoja ulubiona maskotka? myCAD Challenge 2022: Wyobraź sobie nową maskotkę myCAD , wybór nie będzie łatwy...

Miłego dnia wszystkim i powodzenia tym, którzy wciąż pracują nad swoją maskotką!:slight_smile:
Coralie

1 polubienie

Tak, :confounded: :confounded: :confounded: będę musiał przesłać całkowicie niedokończoną wersję mojej maskotki... Będzie to tylko niepełny przegląd, który nie oddaje sprawiedliwości mojemu projektowi. Postaram się wyjaśnić słowami to, czego do tej pory nie udało mi się zilustrować.

Tak, cóż, to jeszcze nie koniec... Zamiast spędzać czas na modelu, to był 1 trop, który doprowadzał się do szaleństwa, próbując zgłosić moją maskotkę!! Serwer opóźnia się i sprawia, że zawieszam się w Firefoksie... Nie jestem szczęśliwy.

Naprawdę powinniśmy byli przenieść konkurs na ten nowy serwer już wcześniej.

W końcu to minęło. To nie wstyd. :hot_face:

Witaj @Sylk ,
Przepraszam za tę stratę czasu... wiemy, że strona myCAD ma poważne problemy z powolnym działaniem, nad którym pracujemy :worried:
W każdym razie gratulujemy stworzenia i dziękujemy za pracę nad maskotką!! :clap:

1 polubienie

Witam @Coralie dziękuję.
Po zakończeniu przesyłania nie ma już żadnych błędów podczas edycji. Przynajmniej poprzez redakcję tekstu. Zobaczę, kiedy zaktualizuję pliki.

Moje logo zostało zaktualizowane do ostatecznej wersji.
Miałem też z nim bazę do druku 3D, ale nie było czasu na jej sfinalizowanie.

Witam @Coralie Do jakiego czasu możemy składać/aktualizować nasze propozycje?

Udało mi się przesłać bardziej kompletną wersję mojej maskotki, ale...

RAAAH NAAN, termin upłynął, gdy zatwierdzałem moje ostateczne zgłoszenie (3D)... :sob: :sob: :sob:
Gdyby tylko lynkoa nie była tak wolna :tired_face: :tired_face: , to była kwestia sekund...

Cóż, jeśli jury będzie potrzebowało wersji do druku, pozostaję do ich dyspozycji.