Design Challenge: Zwycięzcy konkursu!

Cze wszystkim! 

Wyzwanie projektowe pod hasłem "wyobraź sobie nowe akcesorium rowerowe" zakończyło się w miniony weekend! Na SOLIDWORKS i CATIA złożono 6 propozycji mających na celu poprawę codziennego życia rowerzystów; Wielkie gratulacje za te wszystkie oryginalne kreacje, które pokazują, że rower może być czymś więcej niż tylko środkiem transportu!

ZOBACZ PROPOZYCJE 

Powstały bardzo ładne projekty, gratulacje dla wszystkich! Odkryj wielkich zwycięzców bez dalszej zwłoki: 

3 miejsce : @ll ze swoim projektem "kosiarki rowerowej", który zdobywa 3 miejsce! Oryginalny design , który pozwoli Ci jeździć na rowerze jednocześnie dbając o swój ogród; Gratulujemy @ll, którzy wygrali aluminiową butelkę na wodę i parę dotykowych rękawiczek!

2 miejsce : @DoubleL i jego "retro/" design, projekt gwarantujący bezpieczeństwo rowerzystów! Gratulujemy tego pięknego osiągnięcia z ultrarealistycznym renderingiem! Gratulacje dla @DoubleL, który wygra plecak i pompkę! 

1 miejsce : @tonio.booster ze swoim projektem "składanych paneli słonecznych", który zdobywa pierwszą nagrodę, rower górski! Ten funkcjonalny, oryginalny i ekologiczny pomysł przekonał nasze jury! Dobra robota!

A ponieważ kiedy kochasz, nie liczysz się, następne wyzwanie w przyszłym tygodniu! Czy masz pomysł na temat? 

Miłego dnia wszystkim :)

Coralie 

6 polubień

Gratulujemy zwycięzcom!

2 polubienia

Szkoda, że nie zdążyłam skończyć mojej koncepcji:(

Gratulujemy zwycięzcom.

3 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy.

@+.

2 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy

3 polubienia

Witam @Coralie 

Jeśli chodzi o pomysł na kolejny temat, przydałaby się historia tych, którymi już się zajmowano, aby nie proponować ich ponownie lub wręcz przeciwnie, proponować je ponownie "na bieżąco".

3 polubienia

Przede wszystkim gratulujemy zwycięzcom!

@Coralie,

Następny temat, dlaczego nie wakacje, przykładowa gra plażowa dla młodszych i starszych ;-)

4 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy

Jesteś naprawdę świetny w oryginalnych kreacjach.

Uwielbiam składane panele słoneczne, a jeśli dodasz do tego system odzyskiwania energii, który działa na zjazdach, masz prąd w trybie nomadycznym przez kilka godzin.

Gratulacje również dla jury.

Pozdrowienia

2 polubienia

Cześć @Zozo_mp to zabawne, moja koncepcja szła w tym kierunku, że tak powiem.

1 polubienie

@Coralie Przepraszam za mały nie na temat, ale nadal robisz małe konkursy samouczków/sztuczek? Znalazłem sposób na obejście małego "błędu", więc jeśli nadal to robisz, równie dobrze mogę poczekać na następny.

1 polubienie

Gratulujemy zwycięzcom!!

Na kolejny temat, nowy leżak na plażę?

Mam nadzieję, że będę miała więcej czasu na udział :)