Golden Tech 2024 Special Design Challenge: wybierz swój sport!

Cze wszystkim

Zostało Ci tylko kilka dni, aby wziąć udział w wyzwaniu projektowym :muscle:
Przypominamy, że kaski muszą zostać zdeponowane na platformie przed wieczorem 15 grudnia!

W przypadku nowych uczestników należy zwrócić uwagę na już wybrane zestawy słuchawkowe , aby nie powielać ich 2 razy (patrz instrukcja we wcześniejszej części postu)

Powodzenia wszystkim!!
Coralie :grinning:

Cze wszystkim!
Ostatnia prosta, aby wziąć udział!! Gdzie jesteś? :star_struck:

Kolejne wspaniałe i wspaniałe osiągnięcie! :clap:
Brawo @DoubleL

1 polubienie

Dziękuję @fred nie mogę się doczekać, aby zobaczyć inne propozycje

Chyba nie mam czasu, żeby zrobić coś dobrze.
Przepraszam...

Witam
Przepraszam, ale ja też nie miałbym czasu. Może następnym razem
Miłego dnia wszystkim i pięknych reali

Witam

Prawie gotowa realizacja, zamierzam zabrać się za dekorowanie. Powinien więc być gotowy na piątek.

Dobry kierunek dla wszystkich i powodzenia na ostatniej prostej

Niko

2 polubienia

Jest tak samo, kończy mi się czas i będę musiał oddać niedokończone dzieło... Szkoda!

Witam

Mam problem z wzięciem udziału w konkursie, nie mogę umieścić pliku w zipie dla widza.
Ktoś mógłby mi pomóc, bo nie rozumiem dlaczego. i właśnie dzisiaj muszę go wysłać.
Z góry dziękuję

Nie sądzę, żeby to działało z zamkiem błyskawicznym dla widza

Obecnie sprawdzamy, dlaczego folder zip nie działa!
@DoubleL nigdy go nie założyłeś?

Umieściłem plik Zip do folderu ogólnego, ale nie do przeglądarki

A kiedy nagrywasz, co to robi? Czy to zmieniacz stron? Wracam na tę samą stronę, jakbym się pomylił!

Myślę, że zależy to również od przeglądarki internetowej, z której korzystasz, wiem, że wcześniej miałem problemy z Firefoksem, teraz używam Chrome

ok zobaczę z chromem. Dziękuję

to samo w Chrome, z drugiej strony pojawia się ten komunikat "Pole pliku CAD 3D jest obowiązkowe".
podczas gdy kładę zamek błyskawiczny lub suszarkę 3D.

spróbuj może umieścić krok lub u STL

też nie działa! :pensive:

Pobrałem 7-ZIP, ponieważ używam win rar do wypróbowania. Teraz, kiedy umieszczam plik zip, mnie, jaki jest wybrany plik główny. Kiedy zapisuję, robi to samo ze mną "Pole pliku CAD 3D jest obowiązkowe".

A jeśli umieścisz część kanistra jak kostkę, czy to działa? Tylko niespakowana część SolidWorks