myCAD Mascot Design Challenge: Zwycięzcy!

Cze wszystkim

Gratulujemy tego pięknego wyzwania na koniec roku, które zakończyło się pełnym sukcesem!! Udało Ci się stworzyć 27 maskotek, z których każda jest równie piękna jak następna! Gratulacje dla was wszystkich za tę niesamowitą pracę i za wasze zaangażowanie w społeczność :slight_smile:

Wybór nie był łatwy... Zajęło nam to ponad godzinę i 10 osób, aby wyłonić podium, więc brawo! To wyzwanie jest ponadto symboliczne, ponieważ jest to Twoja przyszła maskotka :blush:
Wykonano dużo pracy, gratulujemy wszystkim uczestnikom!

Odkryj wielkich zwycięzców już teraz!

3. miejsce : To mały @S_Fanf zdobywa 3. miejsce! Gratulacje :clap: Ten okrągły, uroczy wygląd uwiódł jury! Ten mały facet, który jest gotowy pomóc społeczności, zawsze ma uśmiech na twarzy! Dobry humor, to symbol społeczności :slight_smile: Bravo! Wygrywasz pudełko z dreszczykiem emocji dla 1 do 4 osób :slight_smile:

2 miejsce: Była to maskotka nr 3 @DoubleL , mała żółta śrubka, która zdobyła 2 miejsce! :clap: Ten mały wariat z druzgocącym uśmiechem uwiódł ławę przysięgłych :slight_smile: Dobra robota! To małe narzędzie jest również symbolem wspólnoty! Wygrywasz smartwatch Garmin!

I na koniec... na pierwszym miejscu jest @Sylk i jego projekt CADx, który znajduje się na szczycie podium :trophy:
Ten piękny projekt w postaci żarówki ma wszystko, co może zadowolić: oświeca społeczność, pomaga jej i znajduje rozwiązania, co za dobry pomysł! Szacunek dla karty graficznej i renderowania są nienaganne, brawo brawo :clap: Wygrywasz telewizor, konsolę Nintendo Switch i grę Mario Karts Deluxe!

Co sądzisz o @communauté?

Jeszcze raz gratulacje i dziękuję za wszystkie te maskotki, co za świetna robota :slight_smile:
Spotkajmy się ponownie w przyszłym roku, aby sprostać nowym wyzwaniom projektowym!

@gagnants, wysłałem Ci osobistą wiadomość:wink:
Dzień dobry, Coralie

6 polubień

Gratuluję wszystkim uczestnikom, uwielbiam zwycięską maskotkę, gratulacje @Sylk

4 polubienia

Gratulujemy uczestnikom i gratulujemy wielkim zwycięzcom.
@+.
AR

4 polubienia

Witam
Gratulujemy wszystkim uczestnikom i gratulujemy @S_Fanf, @DoubleL i @Sylk miejsca na podium :slight_smile:

5 polubień

Witam @ wszystkie @Coralie @DoubleL @A_R @Rim-b
Ogromne podziękowania dla wszystkich i dla Jury. Jestem bardzo dumny z tego dzieła i z honoru, jaki mi wyświadczasz, wybierając je :sob:
Gratulacje @DoubleL i @S_Fanf, Twoje dzieła są tak zabawne :smiley:
Nie mogę nie podziękować @Zozo_mp , który w znacznym stopniu przyczynił się do rozwoju gatunku CADx, dzięki miłej grze słów, którą stworzył z CADix. Zadowoliłam się tym, że zachowałam tylko X, symbol żeński. Idea żarówki była taka sama, ale raczej męska (nazwa kodowa myScott), z innym akcesorium.

:smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

Edit: Robiłem to już wcześniej, ale prawie zapomniałem pogratulować WSZYSTKIM uczestnikom, a także podziękować im za ich egzotyczną wyobraźnię. Nie spodziewałam się aż takiej różnorodności i kreatywności (tym bardziej po sobie), to był prawdziwy spacer po zoo :star_struck: Dziękuję!

7 polubień

Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy!
Przyznam, że stworzenie @Sylk jest wspaniałe!
Jeszcze raz gratulacje.

3 polubienia

@Sylk dobrze wiadomo, to właśnie żółw często przybywa pierwszy. Ostatni post, pierwszy nagrodzony.

Jedyny problem polega na tym, że z telewizorem, konsolą Nintendo Switch i grą Mario Karts Deluxe możesz już nie przyjść na forum, mimo że jesteś tam za sterami razem z nami

Dobra robota!
Podpisano ZZ

4 polubienia

Dziękujemy @Zozo_mp

Cóż, w rzeczywistości mam już Nintendo Switch i MK8 :confounded: :confounded: :flushed: , więc na pewno wolałbym na przykład OLED Switch i inną grę, ale tak to już jest, wątpię, żeby to było do negocjacji. To będzie do zaoferowania. (edit: Aha ale zapomniałem o możliwości gier na wiele konsol! Mario kart jest zdecydowanie lepszy w multiplayerze :)
Telewizor natomiast przychodzi w odpowiednim momencie, w końcu będę mógł korzystać z mojego obecnego w warsztacie (będę czuł się trochę mniej samotny przed moimi CNC).

I gratulacje dla Ciebie za Twoje nieklasyfikowalne dzieło. Cholerny oryginał.

Nie muszę się martwić (a może martwię :stuck_out_tongue:) o moją obecność wśród Was, moi drodzy.

3 polubienia

Dla zabawy, narodziny CADx (born myScott, który stał się CADx... hmm, tak, wiem... " Jakiekolwiek podobieństwo do efektu mody jest czysto przypadkowe "). :sweat_smile:
CADx_birth

To normalne, że pokazuje się zdjęcia malucha rodzinie :kissing_closed_eyes:

3 polubienia

MDRRR!! Byłem pewien, że mam miejsce na podium. Jesteśmy tu skąpani w szczytach kreatywności. Powinienem był powiedzieć moim kolegom z pracy, aby zapisali się na ławie przysięgłych, ponieważ zostało 5 miejsc.

2 polubienia

Witam @YCO

Przykro mi :flushed: , ale to prawda, że żadna propozycja nie zasługiwałaby na podium.

1 polubienie

Gratulujemy zwycięzcom wspaniałych osiągnięć :beers::beer::beers::beer:

5 polubień