Wyzwanie Halloween: Wielki zwycięzca!

Cze wszystkim 

Tak jak się spodziewaliście, oto wyniki specjalnego wyzwania na Halloween! Wszystkie propozycje były okropne, a wybór jest coraz trudniejszy...!  

Nasi eksperci SOLIDWORKS zdecydowali, a wielkim zwycięzcą jest @gedup i jego konstrukcja "Lynkocha-ha-ha-lloween" 

Jego projekt przekonał jury swoją oryginalnością i wykonaniem: każda część zestawu została zaprojektowana w całości na SOLIDWORKS. 

Gratulujemy @gedup, którzy wygrali 1 kartę podarunkową o wartości 100€, 5 kg cukierków i 1 torbę gadżetów Lynkoa ! Gratulacje! 

Specjalne wyróżnienie również dla @Franck.ceroux za jego okropny projekt, trudno było zdecydować między wami.... I jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników za Wasze piękne (i okropne) projekty! 

PRZEJRZYJ PROPOZYCJE 

Do zobaczenia na kolejnym wyzwaniu o tematyce bożonarodzeniowej, jak myślisz, jaki będzie temat? 

2 polubienia

Witam wszystkich,

Eksperci z Charbonnière-les-bains  po raz kolejny odnieśli sukces w swojej misji  (oczywiście dziękujemy za wybór).

Brawo za doskonałe propozycje pozostałych kandydatów.

Do zobaczenia wkrótce, na pewno, na nowym wyzwaniu wokół tematu bałwanów, Pani Mikołajowej, elfów czy prezentów?

(Na ten następny prezent w wyzwaniu dla każdego uczestnika... czy to nie Coralie!? ...HAHAHA )

Gedup (Gedup)

2 polubienia

Brawo @gedup 

Świetna realizacja ze wszystkimi logotypami Lynkoian i świetne renderowanie z wewnętrznym oświetleniem 6holes.

@Frank.ceroux dla twojego wykresu pająka, mam cię na oku na następne wyzwanie

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam

Congratulations@gedup ja też bym na ciebie zagłosował, wszystko tam jest, dynie, zamek, cmentarz, nietoperze, szkielety itp....

Bardzo miłe osiągnięcie, które nie jest nawykiem naszego oprogramowania do projektowania mechanicznego.

@Zozo_mp Dopóki jest właściwy, nic mi nie jest (złe oko jest do bani).

2 polubienia

Witaj @franck.ceroux 

Oczywiście, że tak, dobra stopa, dobre oko!     ;-)

1 polubienie