WYZWANIE START UP: Gdzie jesteś?

Witaj społeczności Lynkoa :)

Wyzwanie Start Up kończy się już za 1 tydzień! @DoubleL otworzył piłkę ze wspaniałym projektem, "MultiTool" dla tych, którzy go nie widzieli!!  https://www.lynkoa.com/contenu/multitool

A ty, gdzie jesteś?!  

Zdajemy sobie sprawę, że to wyzwanie nie jest łatwe, a ze względu na nagrodę myślimy o dodaniu 1 tygodnia opóźnienia do wyzwania, aby dać szansę ostatnim uczestnikom, którzy chcieliby wziąć udział w wyścigu o drukarkę 3D

Co myślisz?  :)

Wielkie podziękowania i życzymy powodzenia uczestnikom!!  Koralowiec :) 

3 polubienia

Naprawdę bardzo udany multitool

To prawie szwajcarski młotek, taki jak nóż o tej samej nazwie.
Bardzo sprytny i praktyczny dla budowlańców lub majsterkowiczów, którzy nigdy nie wiedzą, gdzie właśnie położył swoje ostatnie narzędzie.

Dawno nie widziałem czegoś tak innowacyjnego w tej dziedzinie. Bardzo serdecznie gratuluję również renderowania obrazów i doboru kolorów.

Pozdrowienia

3 polubienia

@Coralie

Nie wziąłbym udziału w tym wyzwaniu, bo mam pracę nad głową i od dwóch miesięcy nie liczę godzin.
Ale wciąż jestem w zasadzce na kolejne wyzwanie lub wyzwanie.

Pozdrowienia

3 polubienia

Witaj @Zozo_mp

Tak, rzeczywiście, to narzędzie wielofunkcyjne jest bardzo udane, zasługuje na wszystkie nasze gratulacje! Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć kolejne propozycje:)

Nie martw się o swój udział, następny będzie mile widziany!!  

Myślałem o stworzeniu zespołu jurorskiego #Lynkoa do kolejnego wyzwania, wiem, że niektórzy z Was są zainteresowani wyzwaniami, ale nie mają czasu na udział, więc będą częścią jury! :) Opowiem Wam o tym więcej w kolejnym wyzwaniu!

Coralie 

2 polubienia

Witam @Coralie 

To samo za dużo, ale naprawdę za dużo pracy przytłoczonej od przytłoczenia, absolutnie nie ma czasu.

Niech Moc będzie z wami.

3 polubienia

Witam @Coralie 

Tak samo jak moi koledzy tonę...

2 polubienia

@Coralie

Świetny pomysł, zespół jurorski#Lynkoa

Pozdrowienia

2 polubienia

Witaj Coralie,

Przepraszam to samo za mnie!!

@+.

AR

1 polubienie

@tous, rozumiem, że nie brakuje Ci chęci! Wyzwania też mogą zająć dużo czasu... Trzymamy kciuki za kolejne :) 

Coralie 

2 polubienia

@Coralie ,

Ze swojej strony pracuję około 5 godziny więcej w południe i pracuję w każdą sobotę rano i myślę, że tak to potrwa  co najmniej do Świąt Bożego Narodzenia.

Niech moc będzie z tobą

1 polubienie

Witam

Dla mnie wciąż jestem w okresie twórczym, 

Zbliżam się do końca tego weekendu!

Jako student, ostatnie dwa miesiące były zajęte pracą, prawdą jest, że dodatkowy tydzień byłby dobry, aby pozwolić Ci uwolnić się od presji tego wyzwania, zwłaszcza po tak wielu zgromadzonych na nim godzinach. Kiedy kochasz, nie liczysz się!

Życzę Ci miłego dnia,

Ludwik

1 polubienie

@OBI WAN, @louis.emonin, rzeczywiście ten okres jest zajęty z tego, co widzę!!  

Czuję, że ten dodatkowy tydzień to nie jest odmowa!! Powodzenia wszystkim, 

Coralie 

2 polubienia