Champs re recherche tuto?

Cze wszystkim

Wyszukuję w polu wyszukiwania " wyszukiwanie samouczków  ", np.: Rysunek i w polu wyszukiwania  cen wszystko i otrzymuję jako odpowiedź samouczki, które są obecne na otwarciu (wyszukiwanie nie działa), czy masz pomysł lub link do samouczka, który wyjaśnia, jak to działa.

Dziękuję za odpowiedź,

André André powiedział:

Witam

czy robisz te badania z pomocą Solidwoks? Jaka jest Twoja potrzeba?

Szukam tutoriali na temat rysowania w tutorialach lyncoa, a nie w menu pomocy solidworks

Czy to właśnie miałeś na myśli, mówiąc o pomocy w solidworks?

.

Tak dsl, napisałem za szybko... Nie sądzę, żeby były jakieś dla posłów do PE

Po prostu zrozumiałem, że po prostu nie było samouczka, kiedy szukałem rysunku, ale jeśli piszę w widoku, jest mnóstwo samouczków na temat rysowania.

Czy masz pomysł na słowo wyszukiwania, aby skopiować widok i wszystkie te elementy na mapie w tle, znalazłem przenieś, ale jeszcze nie skopiuj.

Dziękuję za odpowiedź

Dziękuję za odpowiedź

Dsl Byłem poza domem, nie bardzo rozumiem pytanie. W jaki sposób umieścić poglądy w dokumentach posłów do Parlamentu Europejskiego??? Po prawej stronie w obszarze roboczym znajduje się kilka kolorowych ikon i myślę, że jest to 3 lub 4, są tam wszystkie dostępne widoki części lub złożenia... Następnie wystarczy kliknąć na niego i przeciągnąć MEP

Czego dokładnie szukasz?

Cze wszystkim

Na koniec szukam sposobu na skopiowanie widoku do rysunku, który właśnie zmodyfikowałem, dodając elementy + adnotacje.

Umieściłem obraz zawierający kroki, które wykonuję, aby był bardziej przejrzysty

etap1a4.jpg

Wstawiłem kolejny powiększony obraz

etap1a4.jpg

Zrób szkic w pokoju i umieść na nim swoje adnotacje i zamknij szkic. Następnie wystarczy sprawić, by się pojawił i będzie widoczny w każdym widoku....

Dzięki za informację, nie wiedziałem, że w szkicu jest tekst.