Biegacz krzywkowy

@ ślinotok

Przynajmniej udało ci się zrobić coś akceptowalnego

a kto z + jest uczony jakiś suptilit z kłody

Jak mówią, do Rzymu można dostać się na kilka sposobów

@+ ;-)

Witam

więc dziś rano poświęciłem trochę czasu na przyjrzenie się plikom cam i cameV2, więc pierwszy z nich jest niekompletny w porównaniu z moimi potrzebami, tył gardła nie jest równoległy do ziemi, ale drugi jest poprawny.
Są to dwie metody, które są bardzo podobne, ponieważ jeśli krzywe nie są uzyskiwane w ten sam sposób, to wraca do tego samego (przynajmniej jeśli wszystko zrozumiałem).

Ten projekt zaczyna mi się dobrze układać w głowie i jestem przekonany, że musi być jeszcze prostszy. Szukam dalej

Potem pozostaje już tylko wzorować się na OnShape.

2 polubienia

Witam

Oto wydrukowany element, podoba mi się. Nie będę jeszcze mógł przetestować, jak to działa, ale myślę, że zasada, którą chciałem uzyskać, jest respektowana.

Więc dziękuję wam wszystkim za pomoc i wskazówki, które sprawiły, że zrobiłem postępy.

1 polubienie

Niezły kawałek! Może tylko małe przeciągnięcie papierem ściernym po torze mogłoby poprawić AR, zmniejszając w ten sposób tarcie.

Myślę, że powinieneś dać najlepszą odpowiedź na GT22, miał rację od samego początku.

Miłego dnia.

1 polubienie

@ ślinotok +1

dla Twojej części drukowanej

Kciuk w górę nadaje znaczenie odpowiedzi

kciuk w dół wynika z impertynencji wobec pytania 

zadeklarował, że ta odpowiedź rozwiązała mój problem

pozwala na natychmiastowe rozwiązanie dla innego członka z tym samym problemem

bez konieczności ponownego czytania całego wątku komunikacyjnego

i który z + dostaje punkty do plakatu poprawnej odpowiedzi i trochę motywuje + do odpowiedzi

Miłego dnia @+ ;-)

2 polubienia

Wtedy...

Trudno jest udzielić lepszej odpowiedzi, ponieważ jeśli rzeczywiście GT22 dało dobre rozwiązanie, proponowany plik nie jest zoptymalizowany. Jest to również ten, który przetestowałem jako pierwszy i najwięcej studiowałem.
W tym samym czasie plik a.leblanc daje również dobre, ale inne rozwiązanie. I czytając ponownie, myślę, że franck.ceroux daje prostsze rozwiązanie, ale nie testowałem go, ponieważ nie wiem, jak pracować z powierzchniami.
A na końcu to mój plik jest tym właściwym (swoją drogą, czy powinienem go włożyć? (jeśli tak, to w jakim formacie, jestem na SW2016).

Tak więc w końcu wszyscy pozwoliliście mi na to, żebym zrobił swoją grę, a przede wszystkim na rozwój. Więc wybieram według całkowicie stronniczych kryteriów i głosuję na innego Bretończyka, lol.

Aha i zapomniałem o aspekcie ograniczenia, na który pierwszy post sylvain.carvalho odpowiedział poprawnie, ale którego jeszcze nie przetestowałem.

Cóż, w każdym razie jest to żywe forum, trochę zagmatwane, ponieważ nie bardzo rozumiem, jak to działa i architektura, zwykle mamy sekcje z podsekcjami ... oraz system oceniania, rozwiązywania pytań itp
Być może musisz również przejść przez pole prezentacji (gdzie to jest?)

3 polubienia

Witam

Tak, proszę, umieść swój plik, klikając link pod polem tekstowym, abyśmy mogli zobaczyć, jak modelowałeś tę część. Z drugiej strony wydaje mi się, że GT22 jest w  SW 2015.

Dziękuję

@ leblanc no zatrzymałem się w SW 2012 ;-)

Ale całkiem możliwe jest zrobienie przechwycenia wideo za pomocą dziennika zamieszczonego w tym wątku

http://www.lynkoa.com/forum/import-export-formats-neutres/capture-d%C3%A9cran

@+ ;-)

1 polubienie

Nie rozumiem filmu, zrzut ekranu z funkcjami?

Oto część, jednak jest to plik transferowy i nie wiem, czy to najnowsza wersja i nie mogę sprawdzić do poniedziałku

Pozycja2C.SLDPRT
1 polubienie

Witam

Czy ktoś spojrzał na moją grę, aby dowiedzieć się, co o niej myśli?

1 polubienie

Jeśli Ci to pasuje, to najważniejsze ;-)

W przypadku filmu opublikowanego w innym wątku komunikacyjnym pozwala zobaczyć, jak to robisz, ponieważ przechwytujesz cały ekran

a także pozwala każdemu zobaczyć Twój utwór, ponieważ jest to film z tworzenia Twojego dzieła ;-)

Jest to sposób jak każdy inny, aby móc uczynić wersje widocznymi dla wszystkich, nawet z różnymi dziennikami

@+ ;-)

1 polubienie

Witam 

Tak, zgadza się, myślę, że to najbardziej zoptymalizowana metoda.

Miłego dnia

1 polubienie

Podsumowując, oto część (dolna) w działaniu: na górze widać wznoszenie się i opadanie bitoniau.

https://www.youtube.com/watch?v=4ScVGN4W37s

3 polubienia

Bardzo dobry film, nie widzimy części, ale widzimy jej akcję

Dziękuję za te opinie, zawsze miło jest zobaczyć coś i udany projekt, w którym trochę uczestniczyliśmy

@+;-) dobry + 1 zasługujesz na to

1 polubienie

Jest to artykuł wydrukowany i zamieszczony nieco wcześniej na ten temat.

Kolejny ze zdemontowanymi elementami

http://droopaille.free.fr/Airsoft/M134/IMG_8591.jpg

1 polubienie