Dziękuję za szczegółowe opisanie manipulacji.
Pytanie: czy robi to raz na zawsze, czy też muszę zająć się każdą starą częścią, którą chcę ponownie wykorzystać w MEP
Pozdrowienia
Dziękuję za szczegółowe opisanie manipulacji.
Pytanie: czy robi to raz na zawsze, czy też muszę zająć się każdą starą częścią, którą chcę ponownie wykorzystać w MEP
Pozdrowienia
@Cyril_f tak mi się wydawało, ponieważ w przeszłości używałem harmonogramu zadań do aktualizowania moich starych części.
@Zozo_mp
Umożliwi to aktualizację plików, które nie zostały utworzone po utworzeniu nowego prtdot.
Wszystkie nowe pliki będą miały właściwości używane w rysunkach.
W starym, gdy harmonogram zadań zakończy swoją akcję, pozostaje twardy w plikach.
Witam @ Wszyscy
Dokonałem trudnego wyboru " najlepszej odpowiedzi ", a dokładniej tej, z której będę korzystał, a mianowicie kopiowania pokój po pokoju. ten, który jest podawany przez @stefbeno i @ac_cobra_427
Dokonałem tego wyboru, ponieważ mam okruchy na temat rozwiązania, które zaoferowała mi @Cyril_f @opiep27.
Mam złe wspomnienia, kiedy chciałem zrobić swoje szablony planów, szczególnie infolinia, która bardziej mi się namieszała niż pomogła (na szczęście dobry kolega z forum mi pomógł).
Tak więc przepraszam wszystkich tych, którym mogłem przypisać " najlepszą odpowiedź ", doceniam ich tak samo mocno.
Pozdrowienia