Jak usunąć przezroczystość części lub spawanej mechanicznie części podczas jej tworzenia?

Witam wszystkich, Kiedy tworzę nowego bossa lub nowego spawanego mechanicznie, aby stworzyć część, natychmiast zaczyna pojawiać się ciało, jestem zmuszony usunąć jego wygląd, aby normalnie widzieć część. Wie ktoś gdzie mógłbym zmienić domyślne ustawienia wyglądu?  (chyba, że wynika to z czegoś innego)

Z góry dziękuję.

pieces_transparentes.png

Czy to nie twoja część modelu do spawanego mechanika byłaby przezroczysta?

2 polubienia

Jaka wersja SolidWorks?

SW 2016?

2 polubienia

Sprawdziłem, wygląd moich modeli to rzeczywiście 0 w przezroczystości. Tak, to SLD 2016.

Witam

Myślę, że Alain chciał również wiedzieć, jakiego SM używasz. ;-)

2 polubienia

Odznacz swoje pole zakreślone na czerwono

@+ ;-)

3 polubienia

To jest SP 3.

Dziękuję gt22, ale staram się usunąć przezroczystość z tworzenia ciała, a nie po, nie widzę siebie muszącego odznaczać tego pola za każdym razem, gdy tworzę ciało ;)

2 polubienia

ale nie musisz za każdym razem odznaczać tego pola

Tam jest zaznaczony na twojej podstawowej części, więc wszystkie części, które widzisz i które utworzysz, będą przezroczyste i tak jest w przypadku wizualizacji

Twój kąt i danie są przezroczyste, a jeśli przerobisz kawałek od czasu, gdy jest zaznaczony, będzie on również przezroczysty 

Więc tykaj w oko i powinno wystarczyć, aby mieć normalny wygląd

Co więcej, wydaje mi się, że kolumna proporcji została zmodyfikowana, ponieważ twój kawałek powinien być z twojego wyboru biały, biała kula z poprzedniej kolumny

@+

3 polubienia

Odznaczyłem pole, które mówi, ale odbiera to wygląd mojego dania, a następnie muszę usunąć wszystkie pozory, jeśli chcę, aby moje kątownik wrócił do normy.

Ale to nie rozwiązuje tego, że z każdym nowym kawałkiem będę musiał go przerabiać. A tego właśnie chcę uniknąć.

Nie miałem tego problemu w wersji 2014.

1 polubienie

Przejdź do SP5, to najbardziej udoskonalona wersja.

3 polubienia

Jeśli klikniesz w górnej części kolumny 

Kolumna powinna pozostać pusta

lub przełącz się na SP 5, jak powiedział @ AC Cobra, możesz mieć błąd w swoim SP

@+

1 polubienie

OK. Może to błąd, jak mówisz. Dziękuję. Do zobaczenia wkrótce.