Na dwóch moich maszynach (stacji i laptopie) zarówno w W10, jak i SW 2021 mam niepowstrzymaną sztuczkę, aby zrobić wafel SW!
Czy mógłbyś sprawdzić się z prostymi częściami, jeśli masz tę samą niesamowitą funkcję. Szczerze mówiąc, ta funkcja wydaje się być dostępna tylko w ASM, ale nie w jednej części.
Jeśli korzystam z funkcji widoku przekroju, pojawia się błąd polegający na tym, że gdy wybiorę okrągłe obszary oznaczone na niebiesko czerwoną strzałką, działa to normalnie.
Z drugiej strony, jeśli wybiorę obszary sekcji oznaczone na czerwono zielonymi strzałkami, sadzi SW i to niezależnie od montażu. A to nie jest glop
Aby przezwyciężyć tę wadę, jestem zmuszony do stworzenia szkicu i usunięcia materiału ze środkowego ujęcia.
Zrobiłem szybki test w SW2021 ze znacznie prostszą częścią i nie miałem żadnych problemów, Czy mógłbyś podzielić się swoim kawałkiem, abym mógł przetestować?
PS: Myślę, że ten, który wybrał kolory strzałek i nut za bardzo patrzył na 7 firmę :-)
W 2019 sp05 (i poprzednich wersjach) nigdy nie było mi możliwe wybranie powierzchni, które znajdują się w płaszczyźnie cięcia.
To, co już widziałem, to na przykład, że gdy wybierasz górną powierzchnię, widzisz jej ogólny kształt (nieprzycięty) i niekoniecznie na tej samej płaszczyźnie, co jest dość mylące, ale nie powoduje to awarii SW, zwłaszcza że usunęli problemy z powierzchnią o zerowej grubości.
Otóż problem został rozwiązany przez gorącą linię, chociaż nie mogła się rozmnażać na swoich maszynach tak jak ty PB i żaden podobny pb nie był wymieniony wśród ekspertów. Z drugiej strony, na moich maszynach moglibyśmy powielać PB w nieskończoność.
Na stacji roboczej konieczne było wyczyszczenie modułów C++ i ponowne włożenie odpowiednich modułów.
Problem wynika z faktu, że deinstalacja starych wersji nie została wykonana w całości podczas instalacji 2021
Interwencja na poziomie BDR doprowadziła do poprawy całości.
Jeśli chodzi o laptopa, to trochę czyszczenia na poziomie BDR wystarczyło, aby rozwiązać problem, ponieważ przed 2021 rokiem nigdy nie było instalacji SW.
Dziękuję za Wasze opinie, które pozwoliły mi zobaczyć, że nie był to błąd SW.