Aby zwiększyć rozmiar części, chcę inkrustować naklejkę, która przypomina serię podłużnych otworów. Rzeczywiście, fakt faktycznego wykonywania otworów podłużnych w blasze generuje dużą ilość jednostki, co daje mi część, która jest o wiele za duża. Chciałem wiedzieć, czy możliwe jest skopiowanie obrazu na danym obszarze, aby wyglądał jak podłużne (patrz P.J) (zdjęcie do umieszczenia na niebieskim obszarze)
Domyślam się, że ma to na celu rozwinięcie i posiadanie podłużnych elementów na dxf lub dwg.
Aby to zrobić, możesz utworzyć konfigurację ze wszystkimi szczegółami podłużnych i używać jej tylko do tworzenia dxf lub dwg. Możesz też wstawić podłużne elementy bezpośrednio do pliku dxf lub dwg.
Pozwala to na zachowanie prostej wersji części do wstawienia do zespołów itp.
Remrem, twoje rozwiązanie jest wykonane przy użyciu powtórzenia w obszarze i nie odpowiada temu, co chcę zrobić, podłużny obszar jest dobrze zdefiniowany i nie robi całej blachy.
Ponieważ podłużne nie były nawet obecne w opublikowanym przez Ciebie pliku. Narysowałem podłużne obrazy, ale oczywiście nie odpowiada to temu, co chcesz zrobić. Ponieważ nie mogę wiedzieć, jaka jest dokładna rola tej sztuki...
Celem jest zweryfikowanie sposobu postępowania, a nie uczynienie z Ciebie części gotowej do użycia...