Na podstawie naprawiłem otwory i dodałem siły na odległość. Wszystko idzie dobrze, mam deformacje, wysiłki, ... Z drugiej strony chciałbym odzyskać siły w wiązaniach.
Sprawiam, że siły wypadkowe pojawiają się na różnych powierzchniach w moim oknie graficznym, zaznaczając opcję reakcji, ale nie jest możliwe, aby pojawiły się w raporcie.
Czy ktoś ma rozwiązanie?
Jedynym rozwiązaniem, jakie znalazłem, jest zrobienie zrzutu ekranu...
W oknie dialogowym, w obszarze Sekcje raportu, wykonaj następujące czynności:
Wybierz sekcje, które chcesz uwzględnić. Odznacz te, których nie chcesz uwzględniać.
Dodaj komentarze i wybierz opcje dla każdej dołączonej sekcji. Wybierz obiekt z listy, a następnie zaktualizuj informacje w obszarze Właściwości sekcji.
Wprowadź informacje nagłówka . Te informacje są wyświetlane na początku raportu i u góry każdej strony.
Inżynier/Projektant
Przedsiębiorstwo
Adres URL
Logo
Wyszukaj plik *.bmp, *.gif lub *.jpg .
Adres
Telefon
Faks
W obszarze Ustawienia dokumentu wykonaj następujące czynności:
Odśwież opcje publikowania raportu i nazwę dokumentu .
Wybierz pozycję Wyświetl raport po opublikowaniu , aby otworzyć raport po opublikowaniu.
Wybierz opcję Dołącz istniejące obrazy, aby skopiować niektóre lub wszystkie obrazy, które zostały dodane do folderu Obrazy za pomocą opcji Dołącz obraz do raportu.
Wykonaj jedną z następujących czynności:
Kliknij przycisk Zastosuj , aby zapisać zmiany i kontynuować edycję raportu.
Kliknij przycisk Opublikuj , aby zapisać zmiany i wygenerować raport.
Aby zmienić domyślne sekcje dla dowolnego typu formatu, kliknij przycisk Simulation > Options (Opcje symulacji ). Na karcie Opcje domyślne kliknij przycisk Raport. Wybierz opcje Format raportu, Sekcje raportu, a następnie kliknij przycisk OK.
Dostępne szablony raportów można znaleźć w folderze SolidWorks_install dir\Simulation\data\cwreports.
Dziękuję za odpowiedź, ale to nie działa. Sprawdzane są wszystkie sekcje raportu.
Ale z drugiej strony na liście wyników, z wykresem naprężeń, odkształceń i przemieszczeń, nigdy nie widzę wyświetlania listy moich wysiłków jak innych moich wyników?