Witam
Chcę uruchomić makro po naciśnięciu przycisku INCR na masce Smartproperties, której używam. Przycisk poniżej:
Czy jest to możliwe?
Dziękuję
Witam
Chcę uruchomić makro po naciśnięciu przycisku INCR na masce Smartproperties, której używam. Przycisk poniżej:
Czy jest to możliwe?
Dziękuję
Wątpię.
Możesz pokazać w ustawieniach smartoproperties i swojej PODPOWIEDZI typ użytej właściwości (zrzut ekranu)
U mnie nie ma możliwości przypisania makra do tego przycisku (najwyraźniej nic na to nie pozwala)
Ze swojej strony chciałem dodać kilka rzeczy, kiedy wskazaliśmy (ukryliśmy poprzedni kawałek... Stworzyłem więc makro do indeksowania pomieszczeń i zamiast przechodzić przez inteligentne właściwości w celu zindeksowania pokoju, uruchamiamy makro za pomocą przycisku w menu customToolbar, które indeksuje pomieszczenie, kopiując jego MEP i ukrywając stary pokój i zastępując oznaczenie starego pokoju.
Rozumiem. Jak rozumiem, nie można uruchamiać wydarzeń za pomocą przycisków w masce Właściwości inteligentne. Nawet okno "Uważaj, zamierzasz wskazać pokój"?
Nie, to od Ciebie zależy, czy nauczysz ludzi zwracać uwagę na tego rodzaju szczegóły.