Witam
Od rana szukam makra, które pozwoli mi otworzyć rysunki i zapisać w formacie pdf wszystkich plików obecnych w moim zespole, myślę, że znalazłem to, czego potrzebuję, ale nie mogę uzyskać plików .swp, które ludzie tutaj publikują.
Czy jest dostępny dla całej społeczności, czy musisz być uprzywilejowanym członkiem?
Witam
Jeśli klikniesz link prawym przyciskiem myszy i zrobisz "zapisz jako".
Domyślnie system Windows otwiera plik .swp za pomocą przeglądarki internetowej, jak mi się wydaje, i dlatego otwiera nieczytelny plik tekstowy.
2 polubienia
Witam cię, to nie działa.
Wziąłem jeden z plików w tej dyskusji: http://www.lynkoa.com/forum/mises-en-plan/convertir-plusieurs-slddrw-en-pdf#answer-699971
Zapisałem cel pod moim pulpitem, nadal jest wyświetlany w linku htm, jeśli zmienię jego nazwę na .swp za nim, mogę go otworzyć za pomocą VB, ale plik pozostaje pusty.
Dziękuję za odpowiedź.
Witam
Użyj "Chrome".
Mam taki sam PB jak Ty z IE
3 polubienia
Witam
W rzeczywistości jest to spowodowane problemem z konfiguracją IE lub Edge, ale hej, stamtąd do korzystania z Chrome ... Każdy ma swój własny gust i pewność siebie (dla mnie jest to firefox i/lub k-meleon).
Pozdrowienia
2 polubienia
Pod firefoxem nie mam tego problemu.
Kliknij na niego lewym przyciskiem myszy i "zapisz jako"
Klasyczne co =)
1 polubienie
Rzeczywiście, pod FF działa bardzo dobrze, ale pod IE nie działa. Jednak od ponad 20 lat jest to przeglądarka referencyjna systemu Windows ... Jaka szkoda.
Dziękuję za odpowiedź i zamierzam spojrzeć na K-meleon, nie wiem ...