Chciałbym wiedzieć, czy ktoś zna syntezę, aby pobrać zawartość opisu i komentarzy do konfiguracji (patrz załączony obrazek). Dla nazwy konfiguracji jest to: $PRPVIEW:"Nazwa konfiguracji oprogramowania" Ale dla pozostałych: ??? Próbowałem trochę, zamieniając "Imię" na "Opis", ale bez rezultatu.
Chciałbym również pobrać zawartość opisu i komentarzy do konfiguracji na moim komputerze, niestety wszystko co robię nigdzie mnie nie prowadzi. Może twoja rada mi pomoże. W każdym razie zobaczę, czy to zadziała. Dziękuję za pomoc.
Do tej pory, aby przezwyciężyć problem, należy utworzyć niestandardowe właściwości według konfiguracji i skopiować informacje, które umieściłem pod konfiguracją. Jest to trochę zbędne i kiedy modyfikuję konfigurację, nie zapomnij przejść i zmodyfikować właściwości. Nie świetnie.
Do tej pory, aby przezwyciężyć problem, należy utworzyć niestandardowe właściwości według konfiguracji i skopiować informacje, które umieściłem pod konfiguracją. Jest to trochę zbędne i kiedy modyfikuję konfigurację, nie zapomnij przejść i zmodyfikować właściwości. Nie świetnie.