Pracuję nad zestawem, który rozpakowuję od jakiegoś czasu na innym komputerze. Mówi mi, że to ja go rozpakowałem, ale na innym komputerze, ale nie mogę nic z tym zrobić. Jak mogę go odzyskać na moim obecnym komputerze?
2021-05-31_13h22_33.png
Pracuję nad zestawem, który rozpakowuję od jakiegoś czasu na innym komputerze. Mówi mi, że to ja go rozpakowałem, ale na innym komputerze, ale nie mogę nic z tym zrobić. Jak mogę go odzyskać na moim obecnym komputerze?
Witam
Jeśli komputer naprawdę już nie istnieje, nie możesz :-( . Aby zwolnić plik, musisz anulować rozpakowywanie w admin.
W najlepszym przypadku możesz pobrać najnowszą wersję, zarchiwizować i zacząć od niej.
Myślę, że załączony przez Ciebie obraz nie jest właściwy.
Nie jest to zbyt zachęcające, ale znajdę inne rozwiązanie.
Rzeczywiście, to nie jest właściwy obrazek :)
Jak wspomniano powyżej, nie ma cudownego rozwiązania.
Aby uwolnić ekstrakcję, musisz to zrobić w admin, ale utrata zestawu na innym komputerze.
W przeciwnym razie wyjmij zestaw z pudełka na innym komputerze lub kopię, jeśli jest to możliwe. Usuń zespół z repozytorium, umieść kopię w tym samym miejscu o tej samej nazwie i zarchiwizuj ją. W większości przypadków pobieramy linki. ale z drugiej strony utrata całej historii PDM.
Nadal jest to hack, a rozwiązanie polegające na przerwaniu ekstrakcji w panelu administracyjnym i ponownym wykonaniu pracy pozostaje najczystsze w porównaniu z bazą danych PDM.
Dziękuję Julien, to jest dokładnie to, co zrobiłem... prościej i wszystko wraca do normy.