Witam
mój komputer z solidworks, a także jego licencja została zaatakowana przez wirusa, więc utrata licencji i zmiana dysku twardego
Jak odzyskać licencję
Witam
mój komputer z solidworks, a także jego licencja została zaatakowana przez wirusa, więc utrata licencji i zmiana dysku twardego
Jak odzyskać licencję
Witam
Zobacz http://www.solidworks.fr/sw/support/1090_FRA_HTML.htm#My_hard_drive_died_If_I_didnt_deactivate_transfer_the_software_license_will_I_be_able_to_reinstall_the_product_and_reactivate_it, zwłaszcza pytanie nr 22.
Pozdrowienia
Witam, dzięki za info
Ale mój komputer poszedł do naprawy i dysk twardy zostanie wymieniony, a obecnie próbuję go ponownie zainstalować na innym komputerze, ponieważ mam pilne zadanie do wykonania, a problem będzie resztą, ponieważ identyfikator komputera zmieni się, ponieważ dysk zostanie zmieniony
Z poważaniem
Witam, jeśli nie, skontaktuj się bezpośrednio ze swoim sprzedawcą, wyjaśniając sytuację, może będzie wyrozumiały!! W najgorszym przypadku wyślesz mu swój stary dysk twardy, czy odważy się go uruchomić!?
:)
Pozdrowienia
Zwykle otwierając zgłoszenie u sprzedawcy, nie powinno to stanowić problemu: zwolni on starą licencję, podczas instalacji stacji roboczej będziesz musiał zweryfikować (odbywa się to automatycznie). Do przeniesienia na stałe stanowisko wystarczy przeniesienie licencji.
W rozwiązywaniu problemów zawsze możesz pracować w wersji próbnej, jest ona ważna przez 30 dni.
Dziękuję
Dla informacji